Prezidentský záskok

Víš, kámo, můžeš bejt optimista a vidět v lidech jen to lepší. Nebo si aspoň myslet, že i kdyby to bylo jinak, tak to může mít alespoň úroveň. Pak si ale jednou vzpomeneš, že televizi nemáš jen na sledování House Of Cards, pustíš si prezidentskou debatu na Primě a nestačíš se divit.

Hele, brácho, svět budoucnosti nestojí na vajglech před hospodou, církevních restitucích nebo uprchlících. Tyhle témata snad už unavujou i lidi, kteří uvízli ve století páry. Já chci slyšet názory prezidenta na to, jak dát lidem v týhle zemi naději, že pravda a láska jednou skutečně zvítězí nad lží a nenávistí.

Jedinou jistotou zatím zůstává, že nalevo vždycky sedí blbci.

4 thoughts on “Prezidentský záskok

  1. Uvidíme se dnes v Rudolfinu. Potíž je v tom, že si tam prófa může vzít jen svých 30 nejbližších. Já, Ty a Tomík s několika rodinami jsme jistí. No ať počítám jak počítám, tak paní Eva, Horáček a Hilšer budou muset zůstat u šaten.

    • Hlavně si nesedej nalevo! Já sedím v první řadě uprostřed (místní honorace), ale jestli budu mít špatný výhled, za pět let chci při debatě prezidentských kandidátů sedět na pódiu!

  2. No tak podivejte pánové….Mám sice nakloněnou hlavou na jednu stranu, jedno oko mi mrká nápadně rychleji než druhé, půlku huby mám svěšenou..a stál jsem naposledy před půl stoletím, ale já vám říkám, že jsem zdravej jako junák!!!…Dneska mám svátek…tak si myslím, že bylo hezké, kdybyste mi tady všichni jak tu stojíte…včetně Vás pane redaktore, pěkně popřáli…a jáááá….já Vám slibuji, že…..co jsem to chtěl? Jo…půjdu si zaběžkovat, pak na vesla no a pak….chacha, podívejte mám mladou ženu, tak půjdu, jak se říká, do první liniie.

    Podívejte, Vy mě tady pane redaktore stále jenom napadáte, ptáte se na moje lži, o tom jak chlastám…a já Vám tady pane redaktore říkám, že bych Vás nechal všechny postřílet. A tak na zdraví!!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *