Proč byly za komunistů ženy hezčí

Mám kamaráda, který již téměř patnáct let žije v Americe. Po letech přijel na Vánoce do Čech, a tak jsme šli na pivo. Mimo jiné přišla řeč na americká děvčata. Kamarád se v této souvislosti zmínil o své teorii, proč ubývá hezkých lidí. Demonstroval to na příkladu českých žen.

Dříve prý bývala v zahraničí úspěšných řada tuzemských modelek. Bylo to tím, že za komunistů se měli všichni Češi víceméně stejně a hezké holky si vybíraly k plození dětí hezké protějšky. Krásné děti tak přibývaly geometrickou řadou. S příchodem svobodné společnosti ale nastala změna.

Rostly třídní rozdíly a spousta nehezkých mužů hezky zbohatla. Tito muži, kterým by dříve musel ženu přidělit národní výbor, pak pro své zdroje začali být přitažliví pro krásné holky, které tak už ale nerodily tolik krásných dětí jako jejich předchůdkyně. Tento problém se ale naštěstí netýká krásných mužů.

My totiž máme hezké děti za každého režimu.

8 thoughts on “Proč byly za komunistů ženy hezčí

  1. SILVESTROVSKÉ PÉČKO

    Je to takový malý Lacův předsilvestrovský pu(n)č. Mohu tě ujistit, že krásnejch ženskejch je na světě stále více a více, s tím nehne nikam ani kominterna.

  2. Laco, ty si vůl 🙂 Podle mě je problém přesně opačný. Je tolik hezkejch holek, že si ani neni možný vybrat. Obráceně neumim posoudit, ale logicky to musí fungovat stejně 😉

  3. Tak vidim, ze tato pivni teorie se neuchyti! Ja jich ale mam hromady, necham si je na dalsi posezeni. 🙂

  4. Hezkých je hodně, ale některý jen do té doby, než jim člověk umyje xicht. A pak ty „facebookový kočky bezprdelnice“, kterým záda bez zakřivení přechází v nohy :-).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *