SONY HDR-AS15/B

Pořídil jsem si novou hračku. Sportovní kameru. Než se v některém z příštích článků rozepíši o tom, jak předmětná kamera funguje, podívejte se na video, které přístroj dokáže natočit.

8 thoughts on “SONY HDR-AS15/B

  1. No, to vypadá zajímavě. Jsem zvědavý na další šoty a upoutávky.
    A třeba taková zpomalená blesková šachová partie …. 😉

    • Vankelte, neboj, dočkáš se dalších videí. Akčních videí. Třeba z… běžek!

  2. Laco, to nemá chybu! Scénář, kamera, hudba, střih, výprava….všechno je na Oskara.

    Naprosto obdivuhodný ve všech ohledech. Těšim se, až mi to ukážeš na živo. Palec nahoru!

    • Tomíku, díky. Na Oskara je především představitelka hlavní role a samozřejmě pochvalu zaslouží i producent.

      • Laco, samozřejmostí je pochopitelně soška za hlavní roli a rovněž ocenění již za celoživotní dílo pro Klárku! Za faux pas se porota v pokleku s koleny rozedřenými až na kost, každopádně velice omlouvá!!!

        • PLOVDIVa

          Ty zapomenout na naše Superstar, ty mit problem. Ty zitra donést peníze k bazénu. Ty nás dobře poznat, my mít plavky, ty mít koupací čepici.

          Tato zpráva se sama utopit za 10, 9, 8 …

  3. ROMMY

    No tak tady bez jakéhokoliv okolku – BRAVO BRAVO BRAVO. Sedím a čumím. Video skvostné, ty „punkevní“ úhly jsou dokonalé, na zpomalovačky nemá ani Tarantino a… a ještě něco musím napsat: představitelka hlavní role začíná mít nebezpečnou jiskru, kterou jsem naposledy zaznamanal u Rommy Schneider. No, kdo umí, ten umí. A ty Laco umíš evidentně nejen dělat filmy, ty umíš výborně dělat i děti. Vím, zrovna tohle je rovná zásluha tvé ženy. Tak… BRAV(IDE)O 😉

    P.S. Napiš něco bližšího o té kameře, díky.

    • KAMERAMAN PODVODNÍK

      GTI, děkuji za pochvalu. Vyřídím Klárce. I s vysvětlením, kdo byla Rommy. Když si prokliká ČSFD.cz, bude Tvým postřehem jistě potěšena.

      O kameře se rád rozepíši, ale mám jí teprve od pátku. V sobotu jsme byli s klukama z přípravky v rámci fotbalového soustředění plavat, a protože Klárka šla s námi, otestoval jsem kameru i na ní.

      Dnes večer půjdu do bazénu znovu, plavání má Matýsek, takže si budu s kamerou hrát více než dosavadních 10 minut. Ale i po těch několika minutách seznamování se s kamerou (přístroj překvapivě nemá český návod) musím říct, že jsem z ní nadšený.

      Takže již brzy v samostatném článku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *