Sting: The Last Ship

Blíží se konec roku. Tmy přibývá, příroda usíná a vše mimo město je temné a zastřené. Začíná období s nejsilnější atmosférou. Poslední čtyři roky v tomto čase posloucháš album If On A Winter’s Night, kterým Sting dodal podzimu a zimě, nejdepresivnějším obdobím roku, nový rozměr.

Před pár dny na tuto čtyři roky starou desku Sting navázal novým albem The Last Ship. Vrátil se na něm do svého rodného kraje, do města Wallsend v severní Anglii. Převážně v pomalém rytmu za doprovodu akustických nástrojů svým chlapáckým hlasem vypráví příběh muže z místní loděnice.

Poslouchal jsi tu desku celý víkend. A věděl jsi, že její kouzlo se s první podzimní plískanicí ještě znásobí. Jenže dnes vydala svůj druhý singl z chystané nové desky kapela, která je pro tebe úplně nejvíc nejlepčejší na celém světě. A ty sis připomněl, že některé věci se prostě nemění.

Zatímco Sting poslední roky vydává desky, které je z celého roku nejlepší poslouchat především na podzim a v zimě, Pearl Jam můžeš poslouchat celý… život.

3 thoughts on “Sting: The Last Ship

    • Díval jsem se na ta dvě videa a je to PECKA! Ani jsem neměl zdání, že takové věci existují. Fakt díky za odkazy.

      Na koncertě Pearl Jam jsem byl dvakrát. Za pár dní jim začíná turné k nové desce, ale budou jen v Americe a v lednu na Novém Zélandu. Jestli pak dorazí do Evropy, tak si jejich koncert nenechám ujít. Je to parádní zážitek.

  1. Je pro mne neomluvitelné, že jsem přišel až dnes. Při tom mám pocti, že jsem se sem díval včera….

    No každopádně Laco, mám z tebe radost, že tak zraješ. lepší jeden muzikant než druhej. Až dojdeš do času vánočního doporučuji akustickou lahůdku, kterou natočil Sting rovněž ve svém rodném městě.

    Pearl Jam a Pink Floyd…nikdy mě to nenapadlo, ale evidentně to funguje, evidentně je to mnohem lepší než jen dobrý. Je to fakt pecka! Díky hoši

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *