Stovky příběhů, desítky vzkazů, jeden gól

Stovky fanoušků věnují energii jedinému cíli. Dorazí na nedělní trénink. Doma tvoří originální vzkazy. Celé rozbruslení stojí u plexiskla a všechnu tu pozitivní energii posílají hráčům.

Celých šedesát minut hráči a fanoušci na tu energii jedou. Znovu a znovu se Piráti snaží dát tříbodový gól. Když už se zdá, že přeci jen trochu té energie chybí, zahřmí.

Jediný gól zápasu padne deset vteřin před koncem. Neskutečná vlna euforie se valí stadionem. Fanouškům se vrací to, co do hráčů vložili. Maximálně zúročené.

Dobrá práce.

5 thoughts on “Stovky příběhů, desítky vzkazů, jeden gól

  1. Laco, na to se nedá neblahopřát! Tak jen tak dál hoši, palce nahoru!!! 😉

    Bych prosil jen vysvětlil to s tou energií. To jste deset vteřin před koncem rozsvítili světla, že se zapojil i významný partner ČEZ, a nebo ji chodíte čerpat někam na stromy? 😉

    • Díky, Tomíku. Ještě ale jeden krok zbývá.

      Hele, ten gól deset vteřin před koncem. To tam muselo padnout. Vždyť ti hráči od nás dostávali během zápasu takový pozitivní energie, že by jim z toho praskla hlava, kdyby ten gól nedali.

      A pak, když se to stalo, jsme byli největším alternativním zdrojem energie na světě. V tu chvíli bychom nahradili výkon Temelína!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *