Tři v jednom

Nemusíš být zrovna politik, abys věděl, že ve zdravém těle zdravý duch. Proto vedeš děti ke sportu. Všechny tři. Nemusí být nejlepší, ale musí je to bavit. Ale to vlastně platí pro všechno, co člověk dělá. Třeba ty. Nemusíš být nejlepší videotvůrce na světě, ale musí tě to bavit.

A pecka je, když se to všechno propojí dohromady. Všechny tři tvé děti v jednom sportovním videu. Jeden jako závodník, druhý jako rozhodčí a třetí jako nadšený divák. Nad tím vším ty jako stvořitel. Dětí i videa. Všechny tvé děti mají hodně společného, přitom každý je originál.

Stejně jako tvá videa.

5 thoughts on “Tři v jednom

  1. Ty vole Laco, děti, atletika, to je všechno krásný, ale myslím že budu mluvit za nás za všechny, za tu naši silnou mlčící většinu, když tak nějak v kostce a globálu to sesumíruju, narýsuju kolmici za obranu a řeknu: A fotbal by tam nebyl ?

    Hele pocem, on ten tartan, to není špatný vynález. Jasně, odřeš se skoro jako na škváře při mistráku, když tam pošleš trojitýho Sachra, nebo jak se to jmenuje, ale pořádný video na tom nenatočíš.

    Mrkni na to draku. Hele ono nemusíš to hned lámat přes koleno, aby jako ti kluci běhali těch 12 minut s míčem u nohy, ale občas do záběru bys nějakou tu merunu propašovat mohl. Pro začátek.

    http://www.youtube.com/watch?v=Smh0QXSmF-A

    • Díky TNT za odkaz na jedno z mých videí. Klukům z McDonalds se moc líbilo a dostal jsem za něj celoroční permanentku do všech provozoven McD v Riu!

      Ale to jsem točil ještě před startem MS. Fotbalem na nejvyšší úrovni jsem teď trochu znechucenej, hlavně tam lituju ty fotbalový doktory. Von tam, woe, musí sprintovat s kufrem těžkým jak kráva a přitom celou dobu ví, že tomu kreténovi je úplný hovno!

      Stejně tě ale milý TNT potěším. Plánuji totiž jedno fotbalové video. V červenci. Takové malé video z fotbalového turnaje malé kopané. Ale s velkými záběry!

      • Nemáš Laco vůbec zač. Je to taková malá domů. Já přece hned poznal, že to je tvá práce. Máš ve svém díle něco, co se těžce popisuje, ale když je někdo trošku inteligent, tak hned když to vidí, tak ví, že tady zanechal stopu Mistr.

        Hele ti simulanti mě taky serou. Já třeba neřeknu, máš zlomenou nohu, no tak ten poločas nějak dokulháš, o přestávce si dáš ionťák, no a když to nepůjde, pustíš tam na posledních deset minut čerstvou krev. Ale oni vole si tam lehnou a chudáci doktoři si v tom hycu můžou nohy uběhat.

        Na nové video se už těším. To víš, v téhle okurkové sezóně je každé fotbalové osvěžení dobré.

        • Laco, Tvůj blog nezná hranic. Teď už víme, že si to tady čte Perreira z Urugvaye. Viděls ten přístup jo? Dostal kolenem do hlavy, krátké bezvědomí, doktor signalizoval střídání, on si vzpomněl na Lacův evropský simulantský blog a proti vůli doktora se vrátil do hry. Svými videi a komentáři posouváš úroveň mistrovství světa ve fotbale! Gratuluji vole!

          • TNT, zhřešil jsem. Z právě probíhajícího MS jsem viděl méně než průměrná divačka Ordinace v růžové zahradě. Ve středu večer jsem byl v čajovně na přednášce o jednom východním bojovém umění a včera jsem si na základě této přednášky pustil geniální film Christophera Nolena Batman začíná, a to hlavně kvůli jeho prvnímu poločasu odehrávajícímu se vysoko v horách, kde se cvičí ninjové.

            Ale i v tomto filmu samozřejmě najdeme spoustu inspirací pro kopačky. Například toto by mohlo být ozdobou každé fotbalové šatny:

            “A proč padáme, pane? Abychom se naučili znovu se zvednout.”

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *