Výprava za Simčou

Jako pionýr jsi byl o prázdninách nejdál na jazykovém táboře v NDR. Tvé děti se dostaly dál. Už nejsou pionýři a své prázdninové putování nekončí na hranicích spřátelené socialistické země. Klárka se před pár dny vrátila z Barcelony, kde strávila týden na Mistrovství světa v plavání.

Kdepak, ještě tam nezávodila, vždyť je jí teprve třináct. Ale byla tam fandit své kamarádce a kolegyni z oddílu Simoně Baumrtové. Dal jsi ji s sebou kameru. A instrukce. Jak s kamerou pracovat, jak ji nabíjet, jak správně volit záběry. Věřil jsi, že to zvládne na jedničku.

Na tobě bylo jen obrázky spojit dohromady.

8 thoughts on “Výprava za Simčou

  1. Palec nahoru Klárce za režii i Lacovi za střih! Nic naplat ale…Nemůžu se dočkat až budu sledovat Klárku přes Eurosport v přímým přenosu 😉

    • No, bude to těžká televizní volba. Na Eurosportu Klárka ve finále na stovku znak, na ČT Sport Adam v kvalifikačním zápase o postup na MS ve fotbale a na ESPN Matyáš ve finále Stanley Cupu.

  2. Laco, že umí holky plavat, to víme, ostatně viděli jsme to tady na zpomalených záběrech. Ale co ten fotbal? Soupeř, výsledek, atmosféra, celkový dojem….

    No a závěrem mi dovol, abych vyjádřil radost nad tím, že už je srpen, protože to je ten čas, kdy my lyžaři začínáme vyhlížet první nesmělé sněhové vločky, abychom slavnostně zakončili toto trapné provizorní období mezi dvěma zimami.

      • Díky, to musí být k uzoufání, taková fotbalová selanka.

        Sníh si nechal netknutý…. respekt, rozumím, máš rád prašan a nemůžeš se dočkat.

        Nic mi neříkej a já ti řeknu, jaký jsi lyžař.

        • Jaký jsem “lyžař” tady všichni víme. To však neznamená, že se netěším na sníh. Pečlivě vyfrézovaná stopa, na sobě slušivý outfit, sluchátka na uších a před sebou rychlých 15 km se zapadajícím slunkem v zádech.

  3. zda se, ze svetova premiera timto probehla 😉 viz „Již brzy se čtenáři tohoto blogu ve světové premiéře dočkají odkazu na můj zbrusu nový web“ z predchoziho prispevku. nebo mozna jen predpremiera, protoze si vsimli nejspise jen opravdovi fandove vasich filmu, kteri dokoukali az do uplneho zaveru. taky koukam, ze mate zmakle seo, protoze google uz o vas odnekud vi 🙂

    • Dobrý postřeh, palec nahoru!

      Ano, „světová premiéra“ je to opravdu pouze pro ty pozornější z mých čtenářů, ti ostatní si budou muset počkat až na samostatný článek s živým odkazem.

      Nikde jsem odkaz na nový web nezveřejnil, proto mě také překvapilo, že Google o něm již ví. Ale SEO zmáklé nemám, jen se držím zásady, že základ je mít kvalitní obsah.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *