Změní Laco profesi?

Mám novou zábavu. Tedy, není to pro mě úplně nová zábava, provozuji to již delší dobu, ale teď jsem to posunul na vyšší úroveň. Je to mnohem větší vzrušení než předtím. I proto tomu v současné době věnuji tolik času. Hlavně v noci.

Rozhodl jsem se, že bych se v tomto směru měl více otevřít. Více rozkročit. Mám už jisté zkušenosti, znám své přednosti, vím o svých kvalitách. Mám spoustu nápadů, které výsledek mé práce dokáží zpestřit a odlišit od ostatních.

Znám svou cenu. Mé služby proto nebudou pro každého. Již brzy se čtenáři tohoto blogu ve světové premiéře dočkají odkazu na můj zbrusu nový web, kde odhalím všechny své praktiky, kterými mohu lidem přinášet radost do jejich životů.

Zatím mi můžete zavolat do klubu.

12 thoughts on “Změní Laco profesi?

  1. Laco, jestli si konečně přišel na to, jak se zapojí webkamera….tak to už jdeš trochu pozdě chlapče! Sledovat Tě v upocených slipech nehodlám, přesto jsem příležitostně pln očekávání!

    • Ha, webkamerka říkáš, hmm, to mě nenapadlo, sakra.

      Od skautů jsem totiž velmi výhodně koupil vyřazený fax. Měl jsem v plánu kreslit hanbatý obrázky, který bych pak zájemcům posílal faxem. Ale to mi teď připadá vážně málo, jak si zmínil tu kameru.

      No nic, jdu přepsat byznysplán vole!

    • 😀 Tomiku, tak si ty upocené slipy sundej, pak budeš pro Laca ta pravá cílovka. Nebo jsi to myslel naopak ? Pal to čert, ve slipech jsme si všichni rovni.

      • Jak říkáš TNT….a hlavně nesundavat ponožky!!! Máme snad svojí hrdost, ne?! 😉

  2. Laco, paráda ! Já už se nemůžu dočkat, až Ti tam po vzoru zdejší restaurace, začneme přispívat i my, tlustí hanební parchanti. To bude hardcore cafe.

  3. VAREL

    Teď mě něco napadlo. Je to taková hloupost. Možná, že se vás to dotkne. Ale ono to vypadá… Můžu to říct?

    No víte, neurazíte se? Ono to totiž podle komentářů vypadá, jako byste si mysleli, že já snad… Že jo?

  4. Laco, ještě než začneš tančit před tou webkou u tyče, dovoluji si doporučit něco málo nové (pro tebe) muziky:

    Marillion: Sounds That Can’t Be Made (2012)

    Samozřejmě doporučení na pana Fishe platí pro všechny!

    • Tomiku, Marillion poslouchám celý život, desku za deskou. Nyní jsi mě však doběhl, já mám poslední kousek z roku 2008, takže si tu novinku nyní objednám, díky. Jen si prosím tě toho Fishe nahraď (od roku 1989) Hogarthem…

      • Opraveno GTI 😉 Podle mě je to neskutečná hudební osobnost. To co s Gary Moorem dokázali by mělo být zapsáno zlatým písmem na nebe…jó vidíš Gary. Jsem byl línej se na něj podívat na jakejsi fesťák na Malý skále a už další příležitost bohužel nebude 🙁

        • Oceňuji Tomíku, jak statečně neseš tu dnešní novinu, tak natvrdo GTIm sdělenou. Vždyť posledních dobrých pětadvacet let mi tvrdíš, že nové desky Marillion vlastně už posloucháš jenom kvůli Fishovi.

          Palec nahoru pro Tvoji domácí wifinu. Nečekal bych, že je technicky možné, aby její signál dosáhl až na Balkán. Ale stále mi to přijde reálnější, než že u Černého moře je internet.

          A flaška s komentářem hozená do moře by tak rychle nedoplavala, to mi neříkej.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *