Podvedení diváci Česko hledá Superstar

Jak dlouho ještě?Mnoho diváku hlasujících loni pro Anetu Langerovou se musí cítit podvedeno. Místo korzování po různých nováckých estrádách se Aneta objevuje v komorních pořadech typu Noc s Andělem. Zaplaťpánbuh. Jde o nesporný pěvecký talent a především o člověka stojícího si za svým názorem. Na některý z koncertů plánovaného turné se ale zcela jistě nevypravím, neboť tam stále ještě příjde spousta fanoušků SS. Pokud se ale Aneta objeví na letošní Okoři, udělá mi velkou radost.

16 thoughts on “Podvedení diváci Česko hledá Superstar

  1. Hmmm…Včera jsem se na Noc s Andělem díval a přišlo mi to takové nijaké. Chápu, že Langerová nechce být tou loutkou, která pendluje mezi Novotami a Natočto, ale její názory o nekomerčnosti a alternativě mě už poměrně dlouhou dobu štvou. Připadá mi celkem trapné, když mluví o Nově a Superstar tak znechuceně…

  2. Re: HmmmSouhlasím. Nevím, proč tam teda lezla. Mě spíš přijde, že teprve teď ji sláva stoupla do hlavy, když se ofrňuje nad svými profesními kořeny.. Dokud ji šlo o reklamu, tak ji byla SuperStar a Nova dobrá.

  3. NesmyslMusím naprosto nesouhlasit s předchozími komentáři. Anetě jsem poslal spoustu hlasů a strašně by mě zklamala, kdyby se objevovala v těch trapných nováckých estrádách jako ti ostatní pitomci – Savka, Vaňková aspol.

    Naopak, to, že dokázala v superstar vyhrát a přitom se nenechat semlít tím šoubiz kolotočem, ji v mých očích staví ještě na lepší místo. Je od začátku jasné, že jí šlo jen o zpívání a právě k tomu ji superstar pomohla.

  4. Re: NesmyslSouhlasím s Davidem. Aneta to ostatně přiznala, že do smrti bude mít nálepku První česká Superstar, a že by se bez té soutěže tak vysoko nedostala. Teď už ale chce jít vlastní cestou a imho to dělá dobře. Dokud však Superstar nevyplivne dalšího vítěze, budou na koncerty Anety chodit holčičky s plyšovými medvídky. Až bude za pár let jezdit po klubech, velmi rád se na Anetu příjdu podívat.

  5. Nejsemsice holčička s plyšovým medvídkem, ale do Lucerny se na Anetu chystám.
    A k prvním dvěma příspěvkům: Já bych byl znechucený a litoval svých hlasů, kdyby o Nově tak znechuceně nemluvila.
    Po tom úsilí, co stálo jenom si vydupat živý zpěv na Slavíkovi, se jí nedivím, že se od Novy a hlavně Adamcových pořadů drží co nejdál.

  6. Re: NesmyslJá ale neříkám, že by se měla tahat po nováckých estrádách a do konce života být známá jako SS. Ale přijde mi od ní trochu povrchní, jak se k celé věci staví. Když si někde přečtu o ní rozhovor, úplně mě irituje jak všude říká, že celá SS je komerční nesmysl, že do Novy ani nepáchne atd…

    Bylo by špatně, kdyby se na veřejnosti představovala jako superstar a ne jako Aneta Langerová, ale myslím, že by k celé soutěži mohla projevit trochu úcty. Nebýt SS není tam kde teď je. Tím ale neříkám, že by měla mít pořád jako Vaňková atd… Zkrátka pokud si chce jít vlastní cestou, dobře. Ale připadá mi směšné jak se od celé soutěže distancuje.

  7. a pane pes, pokud není Superstar komerčním nesmyslem, čím pak je? A jaký tedy má smysl? Superstar je těžkej showbyz a, čím dřív na něj Anetka zapomene, tím líp…

  8. nesmysl? Já tu vůbec neobhajuji SS, ale reaguji na Lacův zápisek o tom, jak je ta Aneta úžasně nekomerční a svá…Ty si myslíš že se teď "Anetka" nepohybuje v těžkém šoubyznysu?

  9. okořmno na okoř jsem se loni nedostal (z časových důvodů).A to bydlím 2 km vedle. Nicméně pokud by tam letos AL náhodou byla, tak se určitě půjdu podívat.Myslím, že za to stojí. Moc se mi na ní líbí právě ten přerod ze superhvězdy na klubovku. Ta má velkou budoucnost…

  10. kluby…?četl jsem, že Aneta chystá turné po klubech, a zároveň jsem si všiml, že zavítá i k nám do Opavy. Snažil jsem se tedy zjistit, ve kterém to klubu u nás vystoupí (žádný klub s kapacitou vyšší než 100 lidí zde není). Po chvilce marného hledání na jejím webu jsem se dostal k tomu, že Aneta vystoupí ve sportovní hale, do které se vleze 3500 lidí. Věru komorní prostředí…

  11. nechte ji zit..Je dobra, nazivo jsem ji sice nevidela, ale jeji CD mi dela spolecnost takrka denne. A ze ma trochu hvezdne manyry? (odchod od sve kapely apod.) Myslim, ze za to muze velkou merou jeji bratr, ktery si na ni zalozil svou zivnost. No kdo by se na slave nechtel prizivit;-)

  12. Nechápu, proč by měla Aneta měla projevovat vděčnost. SS je prostě byznys, smiřte se s tím. Oni ji "nevzali nahoru", protože by ji měli rádi, ale protože mají rádi peníze utržené za CD, koncert atd. Byl to oboustranně výhodný obchod – Anet dostala "postrčení", SS prachy, propagaci věcí s SS naprosto nesouvisejících (zlatá hokejka) atd.
    V tomto ohledu si NIC NEDLUŽÍ. Není důvod, proč SS projevovat jakoukoli vděčnost nebo úctu.

  13. SuperstarAhoj lidičky,je mi líto,že v této zemi je závist na denním pořádku. Aneta zpívat umí a sama si svou pozici vybojovala a cesta nebyla zrovna lehká. Je pravda,že že by tvůrci pořadu mohli zkusit podpořit i tvorbu kapel,je jich dost a věřte,že dobrých.Viz třeba na Vysočině.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *