Mexická restaurace

Pepe Lopez v ChomutověStále tu píšu o nově spuštěných webech. Nyní se však chci zmínit o novince, která s internetem nemá na první pohled nic společného. Byli jsme včera na obědě v nové mexické restauraci Pepe Lopez nacházející se na levém břehu Chomutovky poblíž České spořitelny v Palackého ulici. Restaurace je stylově zařízená a především zde skutečně velmi chutně vaří. Výborná kuchyně a příjemné prostředí je samozřejmě základ, ale potěší třeba i taková maličkost, že malé děti dostanou od obsluhy omalovánky a pastelky.

Přesto mi to nedá, abych se oklikou zase nevrátil k internetu. Je totiž škoda, že nová restaurace dosud nemá vlastní web a není bohužel uvedena například ani v rozsáhlé databázi restaurací České hospůdky (co na tom, že se jedná v tomto případě o mexický restaurant). Uvítal bych elektronickou podobu jídelního lístku nebo alespoň informaci o otevírací době. To, že nyní nemá Pepe Lopez o návštěvníky nouzi ještě neznamená, že tomu tak bude na věky věků.

Pepe Lopez v Chomutově

3 thoughts on “Mexická restaurace

  1. Pepe LopezTak koukám, ze webovy stranky se povedly a taky, ze uz je maji i na mych oblibenych Ceskych hopsudkach! Proto hlasim splneny ukol!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *