CZE-NED(VED) 0:2

Hoši děkuju!Četl jsem v novinách, že lístky na zápas Česko-Nizozemsko byly vyprodány za několik hodin. Není to pravda. Fuč byly za devět sekund. Deset vteřin po odstartování předprodeje jsem totiž poslal objednávkový e-mail a už se na mě nedostalo. Proto děkuju českým překupníkům, že lístky určené českým fandům prodávali oranges. Děkuju francouzskému sudímu jménem Sars, že neodpískal dvě jasné penalty a při konečně fouknutém pokutovém kopu si zcela nepochopitelně písknul ještě jednou při rozběhu Tomáše Rosického. Děkuju hráči s desítkou za neproměněnou desítku. Děkuju Van der Vaartovi a Opdamovi za proměněné šance. Děkuju fotbalové štěstěně za nadržování Nizozemcům.

Děkuju všem za šanci jít si v baráži konečně zafandit naživo. Jen mi to nesmí posrat Finové a STES.

0 thoughts on “CZE-NED(VED) 0:2

  1. S tou baráží bych to neviděl tak růžově. Musí se vyhrát ve Finsku 🙁 Ale je to pech. Rok se hráči lopotí a pak přijde jeden Sars. Nenechal si Colina narůst vlasy?

  2. Škoda mluvit, připadalo mi to, jako by si rozhodčí hrál na třináctého hráče Holandského týmu … si rovnou mohl vzít oranžový dres.

  3. Vše je předem domluvenéVývoj spěje nejen k tomu, že na baráž přijedu já, ale v plánu je i příjezd Pavla Nedvěda. Spolu s Pájou pak spasíme český nároďák. A pak vzhůru do Německa!

  4. teda já tu tragédiineviděl ale náhodou jsem zahlédl lehce přihraný faul jakéhosi českého fotbalisty před brankou Oranjes (moýmá to byl Baroš).. a Děkuju tomu druhému, co nefsítil branku.. (snad to byl Rosicky..) Pak nevím kam se chceme tlačit? Jestli do Německa, tak potom kupte chlapcům z nároďáku lístky na tribunu.. a ještě svaz ušetří.. 🙂

  5. to VankeltTo ti nevěřím, že si takový pragmatik, který by vsadil proti svému srdci. Nebo bys to neudělal jen v případě hokejové reprezentace? Nebo jen v případě hokejových Pardubic?

  6. to Laco…fuč byly za devět sekund …

    Zde s tebou nesouhlasím (já posílal 3 sekundy po startu a nic), fuč byly lístky, ještě než samotný předprodej začal.

    Důkazem toho může být mrtvo, které na ochozech vládlo v průběhu celého zápasu, kdyby byly na ochozech lidé, kteří tam chtěli být srdcem tak řvou 90minut.

    Já byl v Oloumíku na Armence a řvalo se i když se našim celý poločas nedařil.

    Nebo ty snad znáš Laco někoho ve svém okolí, na koho se lupen dostal?

  7. to LukášZajímavé by bylo zeptat se lidí co šli na stadion, odkud mají lístky. Tvá úvaha je Lukáši dost odvážná, zas tolik známých bafuňáři se svazu nemají. Ale určitě se na tom napakovalo dost lidí. Jsem zvědavý, zda bude stejně probíhat prodej na baráž.

  8. to LacoBa ne. tentokrát jsem výjimečně (poprvé pozn.) vsadil proti našim (ale proti Pardubkám nikdy!)

  9. to LacoNevím zda tolik "bafuňářů" je, ale ze svého zdroje (rodina jednoho reprezentanta) vím, co jsem už psal dříve. A to že lístky byly rozebrány již několik týdnů (měsíců) před začátkem předprodeje.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *