Laco na TV N@va

Debakl v pořadu StřepinyNa pravidelném tréninku našeho fotbalového klubu v městské sportovní hale se objevil štáb TV N@va. Důvodem nebylo, že by FC Debakl hrál špičkový fotbal, to by přijeli z Eurosportu. Natáčela se reportáž do pořadu Střepiny, takže fotbal nehrál hlavní roli. Středem zájmu reportérů byl totiž jeden člověk z našeho týmu. A protože já mám svých patnáct minut slávy již za sebou, řada přišla na někoho jiného. Hraje totiž s námi žena. To by ještě nebylo až tak zajímavé, ale Ája byla ještě před několika měsíci mužem.

A protože jediné, co jí po proměně zůstalo je fotbal, objeví se v reportáži i hráči našeho klubu. Před kameru jsem se dostal i já, abych odpovídal na otázky jako například Co říkáte na tu proměnu? nebo Jak se na ní díváte při sprchování? Byl jsem před kamerou poprvé v životě, a tak si ani nepamatuji, co přesně jsem říkal. Navíc není úplně jednoduché mluvit na kameru jen chvíli poté, co zpocený a udýchaný dorazíte na střídačku. Reportáž by se měla vysílat ve Střepinách příští neděli a mě poznáte podle toho, že mám největší ránu. Bohužel ne tu fotbalovou.

0 thoughts on “Laco na TV N@va

  1. DVDVážení, klidně si to nechte ujít. Nejedná se o LIVE vysílání a LACO, jak ho znám, určitě již dnes chystá verzi na DVD nosiči obohacenou o historii klubu se závěrečným tabulkovým přehledem nejlepších kanonýrů. /pochopitelně jí obdržíte zdarma/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *