Cesta kolem mé hlavy

Dnes jsem dal sbohem sluchátkům SONY CD250, skrze která se do mých uší dostávala hudba více než deset let. Asi bych nespočítal, jaký čas byla ona sluchadla součástí mé hlavy, ale od té doby, co po večerech sedím u počítače (tři roky zpět), jsme byli jako jedno tělo. Teď mi ale na stole leží zbrusu nová sluchátka Philips HP890, která jsem si koupil na Vltavě. Jsem zvědav, jak si na ně mé lebeční kosti zvyknou.

5 thoughts on “Cesta kolem mé hlavy

  1. Koss;Mel jsi jit do Kossu, nemuzu na ne dopustit a navic dozivotni zaruka opravdu plati, takze kdykoli se se sluchadly neco stane, za manipulacni poplatek (cca 200 korun) dostanes bez ptani se prodavace nove. Ale mozna Philipsovi krivdim, neslysel jsem, nemohu posoudit 🙂

  2. KossNemám se sluchátky praktickou zkušenost, ale jeden čas jsem o jejich koupi vážně uvažoval a zjišťoval jsem si info o sluchátkách, a na základě toho bych souhlasil s kolegou a šel bych taky do KOSSu. … ale ta cena?
    Nedávno jsem se dočetl (v odborném článku – Hospodářské noviny to nebyly
    :), že sluchátka způsobují, při jejich nošení, vznik bakterií či něčeho podobného. Jak s tímhle si výrobci poradí …?

  3. BakterieA mobily zas způsobují vznik rakoviny, jak si poradit s tímhle? 🙂 Když si nebudu mýt hlavu, určitě se mi tam bakterie usadí, možná i v polštářcích, pokud si ji mýt budu, ale tak kde bakterie na druhou stranu nejsou, že.

  4. kossO Kossech jsme spolu mluvili naposled u Granátu. Sám jsem hluchadel vyzkoušel spoustu. Až u Kossů jsem už nějaký pátek zůstal Je to špice, nedám na ně dopustit. Kdo neuslyší neuvěří.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *