Nekuřácká restaurace v Chomutově

Kocouři a kočičkyRestaurace U kocoura je nekuřácká restaurace. V restauraci vás sice nepálí oči z cigaretového kouře, ale pach z přepáleného tuku se stane věrným společníkem na cestě domů. Z mých dvou návštěv mohu usuzovat, že o hosty zde nemají nouzi, což ale může být způsobeno malým prostorem. Na zdech jsou namalováni kocouři a u stolů sedí kočičky. Nevím čím to je, ale devadesát procent hostů jsou ženy a dívky. A to i v pozdních večerních hodinách. To ale neznamená, že jste si omylem sedli do cukrárny, točí se zde Gambrinus a Prazdroj. Potěší velký výběr polévek (asi pět), jídla jsou chutná, jen porce by mohly být větší. Ale možná je to tím, že kočičky moc nejedí, mají jen mlsné jazýčky.

Již dříve navštívené chomutovské restaurace:
Mexická restaurace
Restaurace Svatý Lukáš

Restaurace U kocoura

0 thoughts on “Nekuřácká restaurace v Chomutově

  1. Laco, nemyslíš doufám tu restauraci na Blatenský u viaduktu naproti HVB Bank co se specializuje na lesbicky orientovanou klientelu …?

  2. To VankeltJo, to je přesně ona, ten zákaz kouření z toho pak logicky vyplývá. Nechtěl jsem to napsat tak naplno, protože se bojím, abych tam příště ještě vůbec sehnal místo. Teprve mojí přítomností totiž restaurace konečně dostojí svému názvu.

  3. bych Laca trochu poopravil..přítomností celého osazenstva firmy Energopro.. by dostala restaurace konečně svému názvu..

  4. Se nestačím divit……..Nezajdeme tam někdy spolu? Nebo to je opravdu jen pro 4%?

  5. ad porce…. lidí, kteří sežerou vánočku na posezení, také příliš není …. ty malá porce …. a EVIČKA nechť se uklidní (studená a froté).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *