První máj bez komunistů

Konec totality?Udělali jsme si dnes výlet do Prahy, abychom se podívali, jak na 1. máje vypadá Letenská pláň bez komunistů. Bohužel jsme ale neslyšeli lodní zvon, který dopoledne měl oznámit konec totality. V tu dobu nás totiž na cestě z Chomutova do Prahy míjely dvě vládní Audiny, které zhruba stošedesátikilometrovou rychlostí vezly na předvolební mítink do našeho města namyšleného burana.

Místo zvonu jsme tak slyšeli jen zapnutý majáček…

0 thoughts on “První máj bez komunistů

  1. 1, 1.Máj bez komunistů na letné ? Jejej, tam jich bylo, akorát již nejsou rudí ale modří
    2, Takhle jezdí všichni politici všude na světě, a vzpomen si na ten malér s rychlou jízdou, co měli ODSáci v polovině 90 let. Všichni politici jsou jedna velká banda, sundej si růžové brýle.

  2. Dekomunizace.czRozhodně jsem dnes na Letné nepotkal soudružku Švorcovou nebo soudruha Jakeše. Odpolední atmosféra se blížila atmosféře letních hudebních festivalů, Internacionálu nebo Píseň práce však nezahrála žádná z přítomných kapel.

  3. Bylo to fajnPred chvili jsem se odsud vratil a bylo to opravdu fajn, skoda jen ze program gradoval spise odpoledne nez vecer 🙂

  4. ad zabijeni: vas prispevek jsem tedy absolutne nepochopil, zato Lacus na 100%, at uz je tento pan, kteryt je podobny zvireti Phacochoerus aethiopicus (cesky nazev radeji ne) pryc z oci…protoze sejde z oci, sejde z mysli – a zase se vsichni (tedy alespon vetsina) bude citit normalne, sveze dychat a nebude muset mit strach o svoji osobni svobodu a take o zivot svych deti.

  5. 1.Májnetřeba se příliš radovat, jen se přesunuli na Výstaviště – i se Švorcovou.

  6. [ad 1] Všude na světě ne. Mám kolegu z Belgie, který tvrdí, že jejich politici nemají žádnou imunitu a pod majákama stošedesátkou můžou jet jen v krizových situacích za doprovodu policejních aut.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *