Tohle je začátek konce hraných filmů

Už jste viděli nejlepší animák všech dob?
Hele brácho, jsou lidi, kteří si pustí do textilu už ve chvíli, kdy se na plátně objeví logo Pixaru. Patřím k nim. Je to lovemark, to logo nemám na pupíku náhodou. V životě nenajdeš moc jistot, ale jedna z nich je, že borci z Pixaru umí udělat animák pohybující se přesně na té hranici, kdy film pro děti je zároveň filmem pro dospěláky. Proto si rychle utíkej koupit lupen na Auta, nenech si je ujet kámo! I když ti v žilách nekoluje motorový olej, zatoužíš být občanem Kardanovy Lhoty.

A až pojedeš z kina, nezapomeň se zastavit na pumpě. Když ukážeš lístek, čerpadlář ti nechá aspoň přivonět. Pak pochopíš, ty kraksno, že kucí z Pixaru setsakramentsky zaváleli.

Pixar logo

0 thoughts on “Tohle je začátek konce hraných filmů

  1. Auta jsem ještě neviděl, ale Nemo, který odstartoval věhlas a nesmrtelnou slávu Pixaru, byl jednoznačně špička, na kterou málokterý další animovaný film dosáhne… Nemo měl totiž krásnej příběh, které další filmy snažící se „svézt“ na vlně (Příběh žraloka, a další) – no už to prostě nebylo ono… už neměly takovou hloubku… Nemo prostě zůstává neochvějně na vrcholu…

  2. to laco…já to viděl už první den jak to šlo do kin, tak si ty kydy moc nepamatuju…sem totiž unavenej kluk, dyk já dřu a to by si se z toho posral…

  3. JJ, auta jsou super. Akorát mě naštval McDonald. Prodávaj ty auta z toho filmu (malý plastový) a po tejdnu točej nabídku. No a pochopitelně ty dvě nejlákavější měli na začátku (cca před 14ti dny :(( )

    Btw – pro někoho kdo se o auta nezajímá to bude jen „zajímavej animák“.

  4. to Petr K.Je fakt, že fandové do aut budou z toho filmu nadšeni dvojnásob. Moc se mi líbilo, jak jezdila auta Bleska McQueena nebo advokátky Sally (kdo neviděl tu animaci, nepochopí). Byl jsem rád, že jsem jel do kina autem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *