Proti všem

Laco jede na výletByli jsme dnes s manželkou v Ústí nad Labem. Mimo jiné jsme jeli za Markétinou kamarádkou, o které jsme ale nevěděli, kde přesně bydlí. A tak jsme trochu kufrovali.

Po několika minutách a několika zbytečně najetých kilometrech došlo na seznamování se s Ústečany z okénka automobilu. Paní na autobusové zastávce nám řekla, že jedeme na opačnou stranu než by bylo záhodno.

Silnice byla široká, okolo nic nejelo, a tak jsme se otočili a vyrazili. Za chvíli mi bylo divné, proč na nás každé druhé auto bliká. A proč sakra na naší straně silnice nejsou značky? Zbylých pár desítek metrů v protisměru nebylo vůbec příjemných.

5 thoughts on “Proti všem

  1. CestaJá se neptal, ptala se žena 😉 Ale je pravda, že jsem neprotestoval. Představa zbytečně projetého benzínu a času potlačila moji ješitnost.

  2. A dorazili?Měl zkusit blikat taky, třeba jeli v protisměru ti druzí.
    Důležitý je splynout s davem 🙂

  3. VtipNo, Zdendo, taky jsem si vzpomněl na ten vtip, jak jede chlapík na dálnici v protisměru a najednou slyší v rádiu policejní upozornění na jednoho řidiče, který jede v protisměru. "Co jeden, všichni!" reagoval ten šílenec.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *