Laco byl volit

Nemám z toho dobrý pocitPoprvé od roku 1990, kdy jsem volil Občanské fórum, spočinul dnes v mé hlasovací obálce volební lístek velké strany. Možná bych ale k volbám vůbec chodit neměl. Všechny malé strany, které jsem za uplynulých dvanáct let volil, se totiž buď rozpadly nebo živoří na okraji zájmu. Když nad tím tak přemýšlím, asi jsem měl volit komunisty.

13 thoughts on “Laco byl volit

  1. Cože?Komunisty? To si děláš srandu. Nechápu, jak je vůbec někdo může volit. Říkají ti něco léta 1948, 1968? A víš co vůbec dělali za hnusy? Komunisty by měli pozavírat a tu stranu zrušit. Je to drzost, že ještě existují. Myslela jsem, že je volí jen důchodci, kteří pořád žijí někde v minulosti. Normální a alespoň trošku vzdělaný mladý člověk je nemůže nikdy volit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. to LukynAle ne. Právě naopak. Je smutné, že i 15 let po revoluci platí heslo "Kdo nevolí, volí komunisty". Petr Weida myslím "přeložil" můj příspěvek dostatečně.

  3. 100%Škoda jen, že komunisti, zdá se mi, mají snad 100% účast svých voličů. Je to jinak nepochopitelné, nikdo koho znám by je nevolil.

  4. V tomto státě jsou dvě stranykteré mají pevnou voličskou základnu: jsou to komunisté a lidovci. Tudíž se vratím k Lacovu příspěvku: kdo nevolí, volí a komunisty a posiluje lidovce.

  5. jeden časjsem koketoval nad tím, že by se komunisti měli dostat do vedení … pak by se trochu uklidnily současné strany a začaly by něco dělat … následovala by revoluce … ale tady jsem narazil – nepřišlo by spíše dalších 40 let, místo mnou navrhovaných 40 dní? … kam tenhle stát spěje? 🙁

  6. modrý ptákAčkoli zřejmě vzbudím vlnu nevole přiznám se k volbě ODS. Je pravda, že nikdo z politiků není anděl (leda padlej) nicméně politici z ODS mají aspoň úroveň. Ne jako ty vypasený darmožrouti z Č(ss)D včetně jejich mašin fírera Standy. Toho by měl velitel s hrnkem na uchu prolustrovat, jestli má vůbec legálně vydanou občanku. 🙂
    Takže mě výsledek voleb narozdíl od Vás nesmírně potěšil. Nicméně modrého ptáka bych mít nechtěl. 🙂

  7. Kdo profituje z neúčasti2 Jiřík: Omyl. Jsou 3 strany, které profitují z neúčasti u voleb: KSČM, KDU-ČSL a ODS.

    Já osobně jsem nevolil (měl jsem krátce před volbami nehodu), ale kdybych mohl, tak bych stejně vůbec nevěděl koho volit. Všichni politici jsou stejný. Stejně jim všem jde jenom o koryta.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *