Mi volal Pelta

Hele, Milane, pocem, seš tam ještě? Ty vole, já byl teď pár dní mimo, ale dnes ráno sem si votevřel ten internet, jo, až dnes ráno, večer já nemůžu, večer já dřu, a to jsem si řek, že kdybych to čet večer, tak se z toho poseru.

V novinách píšou, že by jeden žasnul. Nejdřív jsem si teda myslel, že je to nějakej seznam lidí vodsouzenejch za korupci, ale pak se ukázalo, že to byl jenom seznam bafuňářů zvolenejch na víkendový valný hromadě do funkcí na ČMFS.

Hele, draku, ty mediální mrdky se můžou posrat z toho, že vole jako Berbr tamhlecto nebo Berbr tamhlento. To je celý jenom vo rejpání. Ale tohle všechno není důležitý, protože pak jsou jiný věci, který jsou důležitý a to je podstatný.

Já byl vole nedávno bafuňářem v jednom okrese na severu. Já už ani nevim, jak se ta prdel jmenuje a jestli je vůbec na mapě, ale z evropskejch dotací novej stadion, mutanti neplatí vstupný a jenom rozsvícení světel prej stojí sedmdesát kapříků na zápas.

Na to vole jako munice je. Ale co myslíš ta jejich mládež? Trénujou to hlavně fotříci vod těch malejch kluků, protože na pořádný trenéři nejsou prachy. Že musí mít každej z těch špuntů vlastní merunu na trénink je jasný, ale voni si musí brát vlastní míče i na mistráky!

A nebo vole rozhodčí. Teď mi volali kucí z kraje, že o víkendu proběhlo v Mostě nějaký finále krajskýho přeboru mladších přípravek nebo co to je. Hele a prej ještě jako v pátek pořadatelům přislíbilo účast pět rozhodčích a druhej den tři z nich nepřijeli a nebrali telefony.

Takže nakonec se velká část zápasů sehrála bez rozhodčích a vono to jako šlo! Ty vole, Milane, voni se prej ty mače dokonce i líbily! Z toho by jeden blil, tohle jestli se rozkřikne, tak pak jako Berbr a jeho partička můžou jít do vole prdele.

A to by byl fotbal teprve v krizi, jestli mi jako rozumíš.

13 thoughts on “Mi volal Pelta

  1. Ty vole, dyk je to celý vo hovně! Prej, že se to samo neudělá!? Ale udělá! Jen si to musíte na tom place říct. Rozumíš. Dyk každej musí vědět, že na tom má stejnej zájem jako ty. Ty vole, já vim, si jenom unavenej mladej kluk. Všichni jsme mladý unavený kluci…. Seru na to, jdu se podívat ven na lidi. Inkognito, čao!

  2. A tobě se ten fotbal jako líbil? Ty vole kam ten fotbal de, to je v prdeli … no to mi ho tedy vyndej. Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere, vždyť se to neudělá samo, ty vole.

  3. FOTBAL Z BUDOUCNOSTI

    V sobotu v Mostě nechyběli jen rozhodčí, ale i trenéři. Takže jsem musel v zápasech koučovat naše kluky já. Díky tomu jsem tak byl přímým účastníkem několika nádherných mačů odehraných bez rozhodčích. Kluci poctivě přiznávají auty a rohy, faulují jen minimálně.

    Zvláště jeden zápas mi zůstane v paměti. Hráli jsme s Děčínem. Výborné mužstvo, šikovní hráči, sympatičtí trenéři a rodiče (zdravím Milana Z.). Běží poslední minuta a stav zápasu je 2:2. Můj Adam na vlastní polovině vybojuje míč, na půlce obchází protihráče a běží sám na brankáře.

    Gólman soupeře vybíhá, Adam mu dělá kličku, ale bohužel se už dostává mimo vhodný střelecký úhel. Přesto se ještě v pádu pokusí vystřelit. Míč trefuje vnitřní stranu tyčky, od které se odráží do branky. Porážíme Děčín 3:2.

    • Laco, tohle jednou sfilmujou, si piš! 😉 Do posledního řádku jsem fandil a skandoval. Palec nahoru!

      • Tomíku, to už zfilmovaný je. Povinný film pro všechny milovníky fotbalu — Mexická vlna. Viděli jsme s Áďou snad pětkrát, to se neokouká nikdy. Stejně jako rozhodující góly do branky soupeře v poslední minutě.

        • Ano, krásný počin Laco…teda jako ta vlna z Mexica!

          Každopádně mě dnes pobavil dnešní nadpis nad jakýmsi článkem na jakémsi informačním serveru:

          „Video není neomylné, říká bývalý sudí Dallas a hájí brankové rozhodčí“

          Takhle to vypadá, když je kopačka filosofem 😉

    • Mi volal Ivan H. … že prej ho to stálo dvacetník, aby ten pruhovanej nedorazil, jinak by to foukal sichr pro Děčín a to bys jen Laco koulel vočima … tak si prej nemáš s tim svym mladym tolik vyskakovat, ten jejich gólman to taky nedělal kostenlos, jak při tom vyběhnutí zakopnul a pak mu ten balón prošel mezi pazourama … nakonec de ale vole hlavně vo ty body a je ouplně jedno kerý kopyto voblečený do toho mistrovskýho drezu tam ten balón dotlačí, dělníci fotbalu, to je voč tu běží. Ale jinak mě zase tolik za slovo Laco neber:-), gratuluju k synátorovi, musí Ti dělat radost … jednou třeba vytáhne dres DeBaklu a posune ho vo špricli vejš.

      • Lubo, kamaráde, ještě necelých šest let si Debakl musí počkat na nejlepšího hráče, který kdy za něho hrál.

        Áďa s tím počítá, bere Debakl jako farmu Slavie.

  4. ČERNÁ PRASE DOMÁCÍ

    A toho se oni bojí. Že by to mohlo jít i bez nich. Proto nechtějí video a další operativní techniku pro ověřování gólů a sporných situací. Ztratili by vliv.

    Závěrem si dovoluji citovat o těchto tvorech něco z wikipedie. Podotýkám, že jsem text pouze zkopíroval a drobně redakčně upravil.

    “ Rozhodčí domácí je nepřežvýkavý sudokopytník z čeledi prasatovitých. Vzhledem se podobá svému divokému předkovi – rozhodčímu divokému, zpravidla má však proporčně delší tělo, kratší končetiny a menší hlavu. Jako u všech rozhodčích vybíhá hlava v nápadný rypák, oči jsou malé, mírně šikmé. Důležitý je tvar boltců, které mohou být buďto malé a zašpičetělé, jako u rozhodčího divokého, nebo velké, oválné a převislé přes obličej. Kůže domácích rozhodčích je zpravidla lysá, nebo pokrytá řídkými štětinami, u některých rozhodčích však může být srst velmi hustá, až vlnitá. Zbarvení domácích rozhodčích je nejčastěji růžové či bílé, u asijských a jihoamerických rozhodčích je však častěji tmavě šedé nebo černé. Existují také hnědí nebo rezavě zbarvení rozhodčí, podobní zbarvením rozhodčímu divokému. Nápadným rozdílem oproti rozhodčímu divokému je tvar ocásku, který je zpravidla zatočený. Velikost rozhodčích domácích velmi kolísá. Hmotnost se pohybuje od 30 kg až do 400 kg, délka těla od 50 cm až do 250 cm, výška v kohoutku od 35 cm do 90 cm. „

  5. Laco, měl by ses Berbymu a Peltičovi omluvit. Ty sám nejlíp víš, že se ten fotbal sám neudělá, že je třeba jít tomu štěstíčku naproti. Dnes ráno jsem je oba potkal na letišti. Oba zrubaní jak dánové, sotva se na nohách drželi, pod paží si každý nesl tu arménskou pochoutku, tu marlenku. Ty vole, oni pro ten fotbal udělají první poslední.

    • Máš pravdu, TNT. A nejlepší bude veřejná omluva zde.

      Takže Milane a Romane, sorry vole. Já jsem jenom unavenej kluk a prostě mi bouchly saze.

      • Ty vole Laco, to berem, dyť tady sme všichni unavený. Navíc ty seš náš, my sme všichni na jedný vole lodi!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *