Jak mohl vypadat vítěz loňského Interzenu

Nebýt drobného přehmatuPlamenné diskuse o výsledcích soutěže Interzen 2004 utichly, a tak si konečně můžeme představit web, který by se s velkou pravděpodobností stal vítězem, kdyby se jeho autor Jan Štráfelda nedopustil jistého zaváhání. „Přihlášku jsem sice poslal půl hodiny před limitem, ale zapomněl jsem přehrát starou verzi, která přihlašovacím podmínkám nevyhovovala,“ vysvětluje Honza.

Jeho web Shaman.cz nabízí mix informací z oblasti skautingu, turistických oddílů, lesní moudrosti, tábornictví nebo brontosauřích akcí. Postupně je vytvářena zálesácká encyklopedie, rozšiřují se kapitoly o Keltech a Indiánech, v přípravě jsou články o středověkých řemeslech.

A to vše ve velmi povedené grafické podobě. Potkal jste snad někdo v poslední době zdařilejší web?

12 thoughts on “Jak mohl vypadat vítěz loňského Interzenu

  1. doména?jo ten web je povedený, ale já bych pro něho volil trochu jinou doménu, přeci jenom šaman, to ve mně evokuje houbičky a jiný přírodní drogy, magii a schizofrenii, možná i nějaký ten trancík, což tady postrádám 🙂 no asi to ani nejde, protože "skauti ty nefetujou, z těch si chlapče příklad ber, bez lysohlávek ruku v roce za život bez drog se per…"

  2. HezkyMoc hezky a prvni pohled do kodu mi ten dojem tedy rozhodne nezkazil 🙂 skoda.

    2Petr Nemec: ale vas web ma jednu malou odlisnost: neni vubec graficky zdarily, narozdil od Samana.

  3. Hmm, musim rict ze puvodni design se mi libil vic. Byl takovy osobity.
    Tohle vypada jako plno dalsich blogu (a osobne Samana povazuji za neco trosku jineho nez blog). Design je to hezky a moderni, ale prave k zamereni webu mi tam az tak moc nepasuje.

  4. To Petr: Osobitý sice byl, ale trochu moc žlutý – byly to zkrátka příliš výrazné barvy. Navíc jsem to upravil směrem k větší použitelnosti a přístupnosti (kontrasty, barva odkazů atd.). Ale jinak máš pravdu, nechtěl bych z toho webu udělat obyčejný blog…

  5. pro RNproc sem porad (a vsude jinde) davate odkaz na vase stranky, vsichni vas zname a nic od vas nechceme. zkuste to u jinych, kterym se z vas neotaci zaludek, protoze kde vlezu, vsude se zubi nazor R.N…

    vy fakt asi nemate co delat!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *