Testy internetových obchodů: HRAČKY

Hledám nejlepší obchod s hračkamiV nejbližším čísle časopisu Svět počítačů vyjde test obchodů s hudebními nosiči, nyní sestavuji šestici kandidátů na test e-shopů s hračkami.

Nominovány byly tyto obchody:

Výběr ještě nemusí být konečný, pokud dostanu tip na zajímavý e-shop specializovaný na prodej hraček, nominovaná šestice může doznat změn. Uvítám také vaše zkušenosti s nakupováním hraček přes internet.

7 thoughts on “Testy internetových obchodů: HRAČKY

  1. http://www.obchod-tis.czJa bych doporucil http://www.obchod-tis.cz. Na rozdil od rady jinych je to i opravdovy klasicky velkoobchod, takze pokud rika ze nabizene zbozi ma tak ho opravdu ma skladem a zaroven to zbozi i dobre zna. Navic objednane zbozi zdarma doveze do nejblizsi prodejny se kterou spolupracuje a tam si ho muzete pred zakoupenim jeste prohlednout (a treba tedy i odmintnou).

    No dobre, delam mu reklamu. Ale to je snad pochopitelne kdyz jsem ho napsal, ne? 😉 A navic si myslim ze to je fakt dobry obchod s dobrou nabidkou, takze proc ho nedoporucit.

  2. Re: Poznámka (JAn)Zdravim.
    Co se Mamuta tyce, snazime se, aby byl dobre zobrazovan ve vsech beznych prohlizecich. Samozrejme existuje moznost, ze nam neco uniklo. Pokud se Vam nedari vyresit problem s FF na Mamutovi, kontaktujte nas prosim na mailech servis@mamut.cz nebo info@mamut.cz a my se pokusime chybu odstranit.
    S pozdravem
    Stepan Francl
    http://www.mamut.cz

  3. Spoustu hraček, ale pro dospělé…Myslím že hračky je slovo dost obecné a tak bych rád doporučil eroticstore.cz.Je tam oprvdu velký výběr hraček pro intimní chvíle…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *