Nová verze Weblogy.cz

Nahlédněte pod pokličkuPřed několika dny se Adam Javůrek zmínil o tom, že služba Jirky Lahvičky Weblogy.cz přechází pod správu Honzy Biena. Původní technologie byla nahrazena klasickým RSS agregátorem a přibyly nové funkce — blacklist, personalizované RSS, mazání bez čtení a další.

Nová verze služby je k nahlédnutí na adrese new.weblogy.cz. Bohužel to ale vypadá, že jde o krok zpátky, předchozí verze se mi zdála o něco inteligentnější.

6 thoughts on “Nová verze Weblogy.cz

  1. Inteligentnější…v čem? Zdání, pocit je jedna věc, skutečnost druhá.
    Před měsícem jsem lehce změnil HTML kód detailu stránky. Dodnes mé nové články na Weblogy.cz nejsou, náprava vyžaduje zásah správce.
    Pokud zbíráte data z RSS, tak se vám nic takového nestane. Navíc personalizace vlastní úvodní stránky a RSS kanálu, je k nezaplacení.

  2. Re: InteligentnějšíWebových RSS čteček (i s možností personalizace) je celá řada, ale původni Weblogy.cz byly jen jedny.

  3. Musim personalizovat?Nemusim!

    Doufam 🙂 pak je vse pri starem, ne? Ale konecne budu moci odfiltrovat napriklad to, co me nebude zajimat.

  4. Je to skvěléVážně je to lepší než současná verze. Nepoužívám RSS čtečku a místo ní jsem si navykl na weblogy.cz. Teď tam je i lupa.cz nebo interval.cz. Skutečně je to lepší než předtím.

  5. Lepší vs. horšíKloním se spíš k Lacovi. Doufám, že se vývoj nebude ubírat směrem k hlavnímu proudu. Na Weblogy.cz byla skvělá ta strohost. Teď tam začíná vyskakovat spousta "vylepšení" (třeba co je dnes za den, kdo má svátek atp.). Weblogy.cz jsou/byly správně "googlovaté". Doufám, že nezačnou "seznamovatět".

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *