Najde T-Mobile partnera malým holčičkám?

Velmi zajímavá flashová aplikaceSpolečnost Symbio připravila pro T-Mobile valentýnský speciál, který každému zájemci pomůže na základě zadání jména (přezdívky) a věku vybrat individuální soubor obrázků, logotypů, tapet, pohlednic, animací, zvonění, uvítacích tónů či audipohlednic. Tento osobní balíček navíc doplní o obrázkové rady z Kamasutry a pomoc při hledání protějšku pomocí SMS aplikace Dohazovač.

Představte si, že si k počítači sedne třeba desetiletá Anička, která poctivě vyplní požadované údaje. Pak už asi bude nevěřícně zírat nejen na obrázek z Kamasutry, ale také na tento text: Jmenuješ se Anička a je ti 10? Pokud ano, tak jsem ti tady namíchal přímo na míru ten nejkouzelnější koktejl lásky. Pro ženu jako jsi ty jsem našel několik opravdu zajímavých protějšků, které by jsi mohla také zaujmout.

Kdo je asi v tomto případě oním protějškem? Pavel Opočenský nebo Bohumil Kulínský?

UPDATE 04.02.05, 11:51: Na základě tohoto spotu společnost Symbio aplikaci upravila a pro všechny návštěvníky ve věku 0-15 let již systém funguje takto:
– v Dohazovači se „protějšky“ mění na „kamarády“
– Kamasutra se vůbec nezobrazí

4 thoughts on “Najde T-Mobile partnera malým holčičkám?

  1. Bezna praxeKdyz odhlidnu od konkretniho valentynskyho webu T-Mobajlu, neni to nahodou jedno, jestli je Dohazovac nebo Kamasutra na majkrosajte nebo trvale v nabidce na jejich webu? Navic neco podobnyho dela i treba i Kofolak, co jsi o nem taky psal. Tahle kritika se mi zda pritazena za vlasy… Mne spis stvou vsechny tyhle flashoviny, co se mi nacitaj roky 🙁

  2. Myslim, ze Bohumil Kulínský dosud nebyl odsouzen, povazujete ho jiz za odsouzeneho, uchylaka, trestance? Hmmmm.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *