Jak si neobjednat lístky na fotbal

Kde je chyba?Včera na tréninku jsme se s klukama rozhodli, že vyrazíme 26. března do Teplic na kvalifikační utkání Česko – Finsko. Dnes jsem se tedy jal zjišťovat, odkdy budou lístky v prodeji a kolik budou stát. Logicky jsem zamířil na stránky fotbalového klubu FK Teplice, kde jsem na stránce s kontaktními údaji narazil na telefonní číslo, které ovšem k mému úžasu patří sekretářce ředitele hlavního sponzora klubu.

Milá slečna mě sice přepojila jinam, ale pouze v rámci firmy, kde možná ani nevědí, že do jejich města koncem března dorazí fotbalová reprezentace. Nakonec se mi podařilo získat jméno osoby, která se prý „stará o lístky“. Na telefonním čísle pana Šnobra (417 507 416) mě však čekal pouze záznamník, který mi suše oznámil, že jeho záznamová kapacita je již plná a tudíž není možné zanechat žádný vzkaz.

Už se nedivím tomu, proč jsou v Teplicích ochozy poloprázdné.

UPDATE 04.03.05, 8:15 Pan Šnobr bude v pondělí, od tohoto dne budou lístky také v prodeji. Jejich cena je 120 Kč a 200 Kč.

3 thoughts on “Jak si neobjednat lístky na fotbal

  1. Jiny postupJa jsem na to sel jinak. V Googlu jsem zadal vstupenky Česko – Finsko. Hned první odkaz byl na stranky http://www.fotbal.cz a tam….. Vstupenky bude zajištovat předprodej FK Teplice a s předprodejem se začne počátkem března 2005 🙂

  2. Vy si mate co stezovat …fnukate tady nad tim kde sehnat listky, ale co mi hornici z ostravy! Desne vam to zavidime, ze hraje repre stale tam u vas, a ne na Morave (viz. posledni a jediny zapas repre v Olomouci, kde bylo full i na trenink!). Doufam, ze kolega Hasek s tim neco udela !

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *