Zdokonalé vyhledávání na lokálním disku

Google Desktop Search v ostré verzi potěšilV říjnu minulého roku jsem psal o velmi užitečné aplikaci Google Desktop Search, která je mi od té doby pomocníkem při hledání v souborech na mém domácím i pracovním počítači. Nyní Google uvolnil finální verzi zmíněné aplikace, která rozšiřuje možnosti vyhledávání. Zatímco doposud se prohledávaly především wordovské a excelovské dokumenty, e-maily z Outlooku a webové stránky navštívené Internet Explorerem, nová verze navíc konečně vyhledává také v audiovizuálních souborech, PDF dokumentech a potěšující je pro mě také schopnost prohledávat stránky prohlížené Firefoxem. Zbývá jen dodat, že instalační soubor má 724 kB a je určen pro Windows 2000 nebo XP.

5 thoughts on “Zdokonalé vyhledávání na lokálním disku

  1. Stránky prohlížené FF šlo prohledávat GDS už dříve, ale do FF se musela přidat jedna extenze.

    Mě štve to, že GDS není kompatibilní s NOD32, čímž u mě definitivně skončil :-/

  2. nepotěšilNepotěšil mě, neodstranili totiž tu debilitu, že se to zatvrzele instaluje napevno na systémový disk a ani nelze zvolit, kde si to vytváří indexy – pochopitelně si je to vytváří tam, kde na ně nikdy nebude místo. Takže to po pěti minutách po instalaci bylo odinstalováno.

  3. gds jsem testoval na pracovnim pocitaci, domaci mi okupuje nod32, takze jsem tam (i pro srovnani) nasadil copernic desktop search (www.copernic.com, distribuovano zdarma) a nakonec jsem ho vpustil i na pracovni pocitac, bo mi vyhovuje vic nez gds.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *