Je libo nové rockové rádio?

Děkuji nechci!Byl jsem dnes v Praze na výstavě Amper. Při cestě z veletržního areálu v Letňanech jsem si všiml billboardu propagujícího „nové rockové rádio“ RockZone. Okamžitě jsem naladil 105,9 FM, ale po pár kilometrech na D8 se signál vytratil. Po návratu do kanceláře jsem rádio „naladil“ na internetu a nestačil se divit. Formát stanice je neroznatelný od většiny komerčních stanic — vše je „OK“, každá písnička je okomentována jako „super“, dne je třeba si „užít“, je nutné být „v pohodě“, moderátor nezapomene vždy v celou laškovat se zprávařkou a dopravní zpravodajství z pražských silnic (pozůstatek z Radia Info přerodivšího se v RockZone) za každou druhou skladbou ocení tak maximálně pražští taxikáři.

Bohužel nemohu pochválit ani hudební styl rádia. Je sice fajn, že jsem během odpoledne a večera slyšel například Pearl Jam, Creed, Faith No More nebo Audioslave, ale očekával bych od programové skladby více invence. Za těch několik hodin rádio nezahrálo skladbu, kterou bych již někdy v minulosti neslyšel. RockZone je obyčejný prefabrikát, kde hraje hlavní roli playlist a ze kterého vás za chvíli bude bolet hlava.

Zaplaťpánbu za Radio 1.

13 thoughts on “Je libo nové rockové rádio?

  1. BeatI já po cestě kolem hlavního nádraží v Praze (osloven billboardem) v autě ladil a i já jsem se zase rychle vrátil do "rodných luhů a hájů" – k tebou zmíněnému R1 a k opravdovému rockovému rádiu Rádio Beat 95,3 FM…

  2. Ja RockZone docela rad 🙂RockZone posloucham pravidelne kazdy patek odpoledne kdyz se snazim proklickovat Prahou a dostat se na dalnici. Takze pro tyto chvile je radio, kde je dopravni zpravodajstvi prolozeno rockovymi pisnickami pro me idealni. Delsi poslech jsem zatim nezkousel, cca na tricatem kilometru smerem na brno signal mizi 🙂

  3. nazorto je tvuj nazor, podle me radio 1 je tak dobre maximalne pro etno lidi a dalsi divna individua… poslouchal jsem ho jednou a popravde receno nerozpoznal jsem rozdil mezi šumem dalnic a provozu od radia. takže sorry, amaterske pokusy garažových kapel si necham až do doby, kdy vyrostou. (p.s.: neboj, nejsem čtenář blesku a posluchač F1 😉 )

  4. Radio 1Z nazoru "em" je videt, ze R1 opravdu neposloucha. Jinak by nemohl rict takovy blabol. ;o)
    Ja osobne jsem taky posluchac R1 a myslim si, ze krome R1 a Beatu se v Praze nic jineho vazne poslouchat neda…

  5. Opravdu dobré rockové rádio, se kterým jsem se setkal, je Rádio Hey Ostrava, které pouští často i starší rockové a metalové líbivé pecky (Deep Purple, Manowar, Bruce Dickinson, Guns N‘ Roses aj.). Aby ne, když generálním ředitelem rádia je Radim Pařízek.

  6. Re: VankeltHey? Pařízek? Lepší než poslouchat rádia bývalých stb příslušníků, dnes úspěšných mafiánů je opravdu už ten rockzone.(ostatně pěkný bullshit)Co se dá poslouchat je beat a občas impuls (kvůli zprávám).

  7. Taky, kdykoliv jsem v praze – ladím 95,3FM na Rádio Beat a doma ho poslouchám z netu… Je to moc příjemná kombinace dobrý muziky a lidí, kteří o tom opravdu tuší. Tzn, každá písnička je nedostává, všechno není super a slovo "In", který opravdu nesnáším jsem tam ještě neslyšel:)

  8. až na to že RockZone do zblbnutí poukazuje na dopravní situaci, tak RockZone-nejlepší! :o) Jinak dříve to bejval expres (ale ten už bohužel kytarovky nehodlá vysílat, bye bye guitar philosophy…)takže asi R1 a občas se dá i beat

  9. 1) Radio1 (u nas doma pod skalou jen pres internet)
    2) ČRo 1 – Radiožurnál
    3) V praci Beat, než to přeladím na Radio 1 a kolega zase na Beat a ja zase na…
    😉

  10. Radio 1Rockzone neni tak spatny. Nejvic to kazi moderatori – ty jsou opravdu spatny. Ale neznam radio, kde by mi vyhovovali – krome dvou vyjimek – Radia 1 a Radiozurnalu.
    Takze muj zebricek:
    1) Radio 1
    2) CRO 1 radiozurnal
    3) Rockzone

  11. rockzoneteda lidi newim jak wy ale mě se rockzone líbí jako jediný oprawdowý rádio …beat je taky dobrej …ale abych řek prawdu na ploužáky moc nejsem:-) disko nesnášim a co sem se jen tak pro zajímawost kouknul na stránky toho wašeho rádia r1 ??? nechápu …maj tam ukázky toho co hrajou …newidim žádný slipknot children of bodom iron maiden disturbed kmfdm …ale co widim nebo spíš slyšim je tuctuctuc disko atd… s tim že je wšechno suprowý bych taky brzdil trošku …děte si to zkusit ..sem zwědawej jak dlouho bude trwat než wás někdo zažaluje za to že pouštíte jeho hudbu a zárowenˇ jí pomlouwáte že je to sračka… to fakt nejde pustit tam něco a říct je to howadina radši nás wypněte …to trochu nedáwá logiku?!?! …slowo “in“ sem na rockzonu slyšel taky …už ani newim kolikrát a ani kdy naposledy (žeby tak třikrát …před rokem..:-) …to ste si asi trošičku spletli s fajnem nebo relaxem?? 😀 …každej je nějakej tak nesud´te když sami neumíte nic …a jestli si myslíte že to umíte líp tak to děte dělat udělejte si swý rádio …a pak dejte wědět …nesnášim disko …nikomu to newnucuju …ale sere mě když mi nějakej diskant začne cpát atˇ si zrlumim to svý šumění (rob zombie:-) …tak je jasný že už se mi honí hlawou že bych ho podříznul když sám poslouchá nějaký hitowky a jak si to poslechne dwakrát tak potřetí to už neni w modě!!!! …tak nebudˇ te taky takowý a nesuďte “podle xichtu“ byl bych wám wděčnej!!! …a hej taky hraje suprowě že bych blyl …nic we zlim:-D

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *