Majda a František

Nuda nuda, šeď šeďV neděli jsme byli s Klárkou na představení hvězd z Kouzelné školky Majdě (Magdaléna Reifová) a Františkovi (žlutý maňásek). Zatímco loni na podzim jsem se na představení Michala Nesvadby z Kouzelné školky skvěle bavil, v neděli se bavila jen Klárka. A to ještě jen se spolužačkami ze své školky, které v divadle potkala. Mě tentokrát nezaujaly ani maminky (v Chomutově totiž narozdíl od Mostu chodí s dětmi dost tatínků), a tak se nejsilnějším zážitkem nedělního podvečera stala hláška Čvachtá to táto.

7 thoughts on “Majda a František

  1. To je mi opravdu líto, že se na dětském představení bavilo dítě. Ale příště s Majdou přitvrdíme, aby se dostalo i na dospělé.
    S pozdravem Váš František.

  2. to Never MindTeď už pochopil, ale předtím se mi (nevím proč) zobrazily pouze první 4 řádky Lacova textu, na které jsem reagoval – nyní beru zpět.

  3. fajn představenídneska jsem na nich byl ve Frýdku-Místku s manželkou a s 4 letou dcerou. Všechno v pohodě. Šlapalo jim to a uteklo to, což je známkou že to nenudilo, vše tak akorát. A po předsavení se Majda mohla rozkrájet s podpisy svých fotek s Frantou pro mraky dětí. Jen tak dál, pro prcky je toho málo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *