GigaCentrum bude konečně spuštěno

Nejvyšší časZítra (ve středu) by měli všichni uživatelé freemailu portálu Centrum dostat do schránky zprávu o tom, že dlouhodobě testovaný freemail nové generace bude již brzy dostupný pro všechny. Tisková konference, která novou službu oficiálně představí, proběhne 14. dubna. Zatím body sbírají provozovatelé freemailů portálů Seznam a Atlas, kteří schránku o velikosti 1 GB na rozdíl od Centra již před časem spustili. Jenže Centrum kromě srovnatelné velikosti nabídne především nesrovnatelně širší možnosti práce s freemailem. Nejsem si však jistý, zda na to tuzemští uživatelé budou slyšet.

Nemohu si pomoci, ale mně stále nejvíce vyhovuje Gmail, který nedávno všem zase o kousek utekl.

6 thoughts on “GigaCentrum bude konečně spuštěno

  1. To je super!Tak to je opravdu skvělý. Ale jak tu již Laco podotknul Gmail zatím vede a asi ho nikdo v blízké době nedokáže dohnat na tož předehnat.

  2. GmailAno, Google v mých preferencích vede, GiGaCentrum je přeplácané. Nicméně Gmail rozhodně nemá významný podíl na "trhu" české freemailů a ani ho mít nebude. Proto není v přemíšlení českých portálů pravděpodobně příliš důležitý.

    Ale na druhou stranu to si o vyhledávání také mohl někdo kdysi myslet a dnes je Google silnou dvojkou v Česku. Gmail má výhodu, že vznikl "na zelené louce", takže například mohl odvrhnout složky, které mě v GogaCentru značně vadí.

  3. no v kapacite to asi opravdu nebude. efektivne vyuzit giga prostoru na maily, to uz je celkem fuska (myslim, ze mail pouzivam k pracovnim i soukromym aktivitam celkem dost, ale rocni zaloha .pst souboru se vysplha stezi na pul giga, a to je tam vsechno vyjma spamu.) spis jde o pouzitelnost a spolehlivost sluzby. a s tou je na tom zatim imho gmail nejlepe.

  4. Možná to je trochu off-topic, ale co kdyby… 7. dubna startuje zatím přísně tajný projekt GIGolo!

  5. co z toho mate?Tak by mne zajimolo proc z toho dela tolik lidi takovou senzaci. Ja Gmail ani GigaCentrum nepouzivam a ani o tom neuvazuji. Muze te mi nekdo rict co je na tom tak skveleho (krome toho mista)? Ja k praci s mailem potrebuji pouze poslat, odeslat, obcas neco presmerovat a samozrejme ocekavam nejaky filtr. Post mi tohle nabizi a od te doby co ho pouzivam (1997 zhruba) si nestezuji.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *