Potřebují být ženy superkočky?

Od Bravo Girl až po VlastuPřed pár dny se na internetu objevil nový web s názvem Superkočka.cz. Podle názvu to vypadá, že jsou stránky věnovány mužům hledajícím lechtivý obsah. Opak je pravdou. Jedná se totiž o jeden z nejčerstvějších přírůstků do velmi rozvětvené rodiny magazínů pro ženy.

„Léta se zajímám o psychologii a astropsychologii a ráda vyslechnu problémy lidí, fascinují mě jejich příběhy i vnitřní svět. Zhruba před rokem jsem si uvědomila, že několik lidí z mého okolí má za sebou pobyt na psychiatrii, několik dalších dochází k psychologovi a výrazná část mých kamarádek se potýká s malým sebevědomím. Došlo mi, že vnitřní problémy jsou v dnešní společnosti velice rozšířené. Protože jsem na českém internetu nenašla časopis pro ženy, který by věnoval více prostoru lidské psychice (a je vůbec málo těch, které jsou postaveny na hlubších tématech než na klasickém Zhubněte!), pokusila jsem se takový vytvořit, sdělila mi důvod vzniku magazínu Supekočka.cz jeho autorka Libuše Váchalová.

O to více ale nerozumím jeho názvu.

2 thoughts on “Potřebují být ženy superkočky?

  1. Opravdu podivný názevNo tak to já také NE. Myslím, že ten název spíše odpuzuje, než že by někoho s problémy psychyckými či jinými přitahoval. A hlubší témata na "Superkočka"? Já bych je tam nehledal. Vy snad ANO? Ale malinko by se tomu dalo rozumět, jakože hlavním důvodem problémů žen je jejich postava a "Superkočka" nebude mít nadváhu. No, ještě jsem neviděl nedávno uváděný dokument Eriky Hnikové na ČT, ale mám dojem, že tam to bylo docela trefně ukázáno. Alespoň dle toho co jsem o tom četl.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *