Páááável Nedvěd!

Běžte hóóóši, běžte od toho, hej, běžte od tohoZ výsledku volby nového předsedy ČMFS jsem znechucený. Rybáři Pavlík s Vlastíkem budou dál vládnout fotbalu. Nevadí mi to ani tak kvůli naší úplatkářský lize, ale mrzí mě to kvůli reprezentaci. Amatérskost ve vedení fotbalu patří mezi příčiny neutěšeného stavu, kdy se na důležité reprezentační zápasy mnoho opravdových fandů nedostane, protože stále nemáme odpovídající stadion a na Letné budou mít brzy díky překupníkům převahu fanoušci soupeře.

Amatérskost ve vedení fotbalu patří mezi příčiny toho, že reprezentační zápasy přenáší N@va, která si dovolí dát kvalifikační zápas jen ze záznamu. Mimochodem, jak asi na N@vě vyřeší situaci, kdy druhý barážový zápas bude kolidovat s reality show Big Brother. Přimlouval bych se za kompromis — zápas by se pustil v televizi soutěžícím ve vile a komentovat by jej mohl Leoš Mareš. Amatérskost ve vedení fotbalu patří mezi příčiny toho, že s reprezentací má problémy Tomáš Řepka nebo Pavel Nedvěd.

Řešení? Stejně jako do politiky, tak i do vedení fotbalu by se měli dostávat lidé, kteří něco dokázali anebo jsou alespoň finančně zajištění. Tahle banda pupkatejch tatíků je za párek s hořčicí a pivo v kelímku schopna udělat cokoli.

0 thoughts on “Páááável Nedvěd!

  1. Pááá NedvědNevím jak kdo,ale já bych si dal taky říct měsíčně k platu takový párek s hořčicí a pivo v kelímku.

  2. Tak proč ne?Myslím, že nápad s tím, aby byl barážový zápas vysílán ve vile neni zas tak špatný. I když Leoš Mareš myslím jednou řekl, že si na komentování netroufá – že by nedokázal být vážný… Ale skusit se má všechno.

    Ne, jestli nebude barážový zápas vysílán Life, ať už kdekoliv, tak by to byl vrchol… Vrchol naprostého chasu a bezmoci, která vládne v českém fotbalu. A je mi líto, že ty delegáti nemají odvahu s tím něco udělat…

  3. to MecaNeboj, N@va si nedovolí nedávat barážový zápas live. To bych spíše věřil tomu, že jej bude opravdu komentovat Leoš Mareš a jeho Velký bratr Václav Titelbach bude na oplátku komentovat soulože Filipa s Lenou (nebo Filipa s Karlem?).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *