Setkání s legendou

Sháníte dobrého zámečníka?Odemkl jsem dveře od bytu a nemohl jsem vyndat klíč ze zámku. Násilí nepomohlo, hrubé násilí jsem vzhledem k ceně zámku a možným následkům použít nechtěl, a tak jsem zavolal zámečníka. Netušil jsem, že se díky tomu setkám s legendou chomutovského — jak to nejcitlivěji napsat — chomutovského undergroundu. „Drak“ je sice už usazený chlapík s manželkou a malou dcerkou, ale stále je to správný týpek, pro kterého si musíte přijet, neboť on si na „zasraný auto“ řidičák neudělá, úplně mu prý stačí „papíry na Harleje“.

„Draka“ můžete klidně vzbudit o půlnoci, když si zabouchnete dveře. Můžete mít jakýkoliv problém se zámkem, „Drak“ si s ním během chvilky poradí. A navíc se s „Drakem“ skvěle pobavíte. To vše jen za pevnou cenu 200 Kč. Budete-li chtít dát víc, „Drak“ si stejně vezme jen ta dvě kila. Protože souhlasil s šířením čísla svého mobilního telefonu, tady je: 604 747 332.

0 thoughts on “Setkání s legendou

  1. to EdaFotku nemám. Ale kdybych ji měl, tak jsem si ty dva odstavce textu mohl ušetřit, protože fotka by mluvila za vše.

  2. FotkaLidi neblázněte, přeci za ním nemůžu přijít a říct: "Hele Draku, čtenáře mýho blogu zajímá jak vypadáš, řekni sýr!"

  3. drakouš je fajnvlastně jsem toho člověka nikdy neviděl naštvaného, dobrých lidí je v Chomutově dost ale jsou strašně naředěný hajzlama.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *