Výměna pneumatik

Jak ušetřit čas i penízeDlouhou dobu jsem přezouval pneumatiky v pneuservisu. Dokonce jsem si tam před třemi lety koupil i zimní pneu. Byl jsem se službami tohoto servisu spokojen, ale v krizových obdobích (počátek dubna a listopadu) byl problém sehnat volný termín. A i když vás sice pak objednají na určitou hodinu, čekání se stejně nevyhnete. Loni jsem přišel na to, že je časově i finančně výhodnější nechat si kola přehodit v autoservisu, kam stejně často jezdím. Letos jsem navíc zjistil, že mi kola v autoservisu i uschovají. A dokonce zdarma! Díky tomu si tak alespoň konečně mohu užívat pocit, že do servisu jedu rád.

0 thoughts on “Výměna pneumatik

  1. Právě včera jsem si nechal vyměnit pneumatiky v rámci našeho běžného značkového autoservisu a bylo to nejen pohodlnější (všechno najednou), ale i výrazně levnější než proti samotné výměně v pneuservisu… Takže od teď zkusím časově sjednotit pravidelné kontroly v servisu s výměnou pneu 🙂

  2. Dobrej napad 🙂Ceka me servisni prohlidka i vymena penu, premyslel jsem kam jet driv … tohle je dobrej napad. Jinak jeste pridam drobnej poznatek. Pred rokem jsem chtel koupit zimni obuti na oktavku vcetne disku. Ve skodovackym servisu jsem se zeptal na cenu jen tak, ale neplanoval jsem to tam kupovat, protoze jsem myslel ze to bude drahy a jel jsem do svyho "oblibenyho a levnyho" penuservisu. Tam jsem se dozvedel, ze jsou na jednom kole o pet set drazsi a rychle spechal zpatky ke skodovce 🙂 Servisy jsou opravdu levnejsi nez pneuservisy.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *