Kolik si vsadíte proti české reprezentaci?

Nemám rád pesimistyPřed důležitými fotbalovými zápasy se vždycky vyrojí řada chytráků, kteří hlasitě vykřikují něco o tom, že to čeští reprezentanti projedou. V souvislosti s nadcházejícím barážovým dvojzápasem Česko-Norsko tyto křiklouny považuji buď za provokatéry nebo lidi, kteří nerozumějí fotbalu. Nedávno jsem v jedné diskusi narazil na geniální reakci na výkřik jednoho takového zoufalce.

Rvi tam dvojku

0 thoughts on “Kolik si vsadíte proti české reprezentaci?

  1. A tady jeden příspěvek z dnešní fotbalové diskuse na Novinkách: "kartářka co předpověděla, že na Euru skončíme třetí opět vykládala karty… takže, kdo chce vyhrát nějaké peníze, vsaďte na postup Norů… prej to projedem" Hmmm?

  2. to Vankelt"Rvi tam dvojku, rvi ji za hodne. Nebo mlc" 😉 Opravdu geniální hláška, asi ji budu používat častěji.

  3. to MekelleNám držet palce nemusíš, my Nory zvládnem. Škoda jen, že si finále MS v Německu zahrajem se Španělskem a ne se Slovenskem.

  4. taku este nehrali……aby sme sli proti vam do finale futbalovych MS. Nam staci titul v Lige majstrov:)) Dufam, ze je jasne, ze zartujem. Futbal velmi nesledujem, ale mam pocit, ze terajsia baraz je doteraz najvacsi "uspech", co nasi futbalisti vybojovali a Ptrzalka zatial porusila vsetky fyzikalne, financne a logicke zakony:))

  5. to MekelleJsem rád, že proti sobě nehrajem v baráži. Příští rok bych se totiž musel bát jet na Slovač na dovolenou 😉

  6. Ale no tak…len preto, ze by sme vas vyradili, by si chcel potrestat ludi z "turistickeho priemyslu"? Tak to je fakt dobre, ze sme sa nestretli v tej barazi:))

  7. Přiznám se, že fotbalu nerozumím a nezajímá mě. Ale psychologie lidí mě zajímá…
    Takže bych se zeptal – ok, když tedy není ‚správné‘ říkat že prohrajeme, je správné že vyhrajeme? Vždyť je to úplně stejný odhad jako ta prohra, ne? 😉

  8. to PetrV případě barážového duelu Česko-Norsko je skutečně většina z těch, kteří tvrdí, že Česko prohraje provokatéry, protože naši fotbalisté patří mezi velké favority tohoto duelu. Tito provokatéři by si hodně rozmysleli vsadit na svůj názor nějakou finanční částku. Takže – v tomto případě je opravdu "správné" říkat, že vyhrajeme (ostatně výsledek prvního zápasu i předvedená hra tomu nasvědčují).

  9. to Laco: jak říkám, fotbalu moc nerozumím. Ale pokud by to bylo jednoznačné, tak by to spíš skončilo větším rozdílem než 1:0, ne?
    A konec konců, být to tak jednoznačné tak by všichni fanoušci neměli takovou radost že jsme vyhráli. Bylo by to přece předpověditelné a všichni by to ‚věděli už předem‘ 😉

  10. to PetrAle právě ta radost teď mohla být dvojnásobná: potěšila nejen výhra, ale také to, že odhad fanoušků před zápasem byl správný 😉

  11. to Petr & Lacoa hlavne by fanusikov mohla potesit predvedena hra. Casto aj vo filme je jasne, ako to dopadne, ale herecke vykony zabezpecia, ze sa pri sledovani nenudis:)) Zapas Finsko:Cesko som nevidel, ale verim, ze vas potesil nielen vysledok:)) O Slovakoch v Spanielsku skoda reci:)

  12. to MekelleTen filmovej příměr je dobrej, díky. BTW: S Finskem jsme sice v sobotu taky hráli, ale hokej. Barážový zápas na největším hřišti pro plážovej fotbal jsme v sobotu večer hráli v Norsku. Zápas ESP-SLO jsem sledoval po očku v hospodě, takže jsem viděl jen ty góly, předvedenou hru hodnotit nemohu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *