Velmi zdařilá televizní reklama

Hned po prsatém Ježíškovi od EuroteluDnes se mezi novinkami v hitparádě stanice Radio 1 objevila velmi zajímavá skladba s názvem Heartbeats. Jméno José Gonzáles asi nikomu moc neřekne, jeho píseň však v posledních dnech slýchávají miliony lidí. Samozřejmě ne ve zmíněném rádiu, ale v televizi. A to dokonce v hlavním vysílacím čase. Stále nic? Tak si vzpomeňte na televizní reklamu, ve které se ulicí valí 250.000 pestrobarevných míčků. Jen si myslím, že si jí asi moc lidí nespojí se značkou LCD televizí Sony Bravia. Ale co na tom, vždyť podobný problém má také aktuální reklama na služby Eurotelu, která skutečně vypadá jako upoutávka na nový film o Batmanovi.

0 thoughts on “Velmi zdařilá televizní reklama

  1. like.no.other forever!Náhodou ony hopíky jsou sqelý nápad jak si získat pozornost – v San Franciscu se celý týden po vypuštění těhle skákavejch potvor nic jinýho neřešilo.

    Jinak Eurotel jde po vzoru mateřské Telefóniky a jeho reklamy mají příběh – když vezmu v úvahu onu snad 10 minut dlouhou reklamu nedávno vysílanou na ČT2, která úplně dokonale vydala za všech 101. dílů kdejaké telenovely, tak myslím, že se u nás v advertisemet průmyslu blízká na lepší časy 😉 A jednou možná bychom mohli mít i televizní program, který nicjiného než reklamy nevysílá – ten už je prý někde ve světě opravdu zaveden a má docela úspěch. Nejde tam o normální reklamy („Ne, je to vyprané v…“), ale o reklamy umělecké, jen někde najít jeho webovou prezentaci. Chjo, Google stále mlčí :(. Čest všem lidem, kteří mají rádi pěkné reklamy, Váš Scarysek 😉

  2. Heh, sorryHeh, omlouvám se, nechal jsem se trošku unést. Můj přispěvek je takto delší neš Váš článek 🙂

  3. to LangustaOpruzem jsou všechny reklamy na operátory. Běží totiž nejčastěji ze všech. Třeba se mi zpočátku líbila reklama na T-Mobile (ta s tím padajícím sloupem), ale viděl jsem ji už tolikrát, že se mi dávno začala zajídat. Každé Vánoce se ale těším na „zoubky zahnuté nahoru“. Tahle reklama neomrzí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *