Čerti a Mikuláš

Jak to bylo dnes u nás domaCelý den dnes na stanici ČRo1 — Radiožurnál řešili, jak (ne)vystavovat děti stresům z čertů. A protože jsme dnes na večer měli poprvé domů objednaného čerta s Mikulášem, poslouchal jsem velmi pozorně. Ještě mám totiž v živé paměti scénu z letní cesty strašidelným lesem, a tak jsem měl z dnešní čertovské návštěvy obavy. I když naše předškolačka Klárka ještě stále věří na Ježíška, u čertů připouští, že někteří z nich jsou převlečení lidé. A právě do této kategorie patřili dva dnešní domácí čerti, kteří byli navíc velmi mladí a laskaví. Opačný názor měl náš rok a půl starý Adam, který při jejich objevení se ve dveřích začal plakat a nebyl k utišení. Po jejich odchodu se dokonce bál i čokoládového čerta.

A to jsem příští rok chtěl pozvat nějakého skutečného pekelníka…

0 thoughts on “Čerti a Mikuláš

  1. to jirkakaKdepak, ti byli tak mladí, že bych se jim bál nalít paňáka. A navíc, mezi námi, oni ti čerti byly vlastně čertice. Když o tom tak přemýšlím, tak možná i Mikuláš byla holka. Sakra, kdo to u nás vlastně byl?

  2. to LangustaTo by si nedovolil, na to tam byl moc manželek (děti by tak nevadily). Ale já si ani nějak nestačil všimnout, že by byl anděl tak vyvinutý. Snad to bude vidět na fotkách, které Milan pořídil (to se budou děti divit, že je na všech fotkách zase jen anděl).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *