Jak blafovat při nakupování elektroniky

Vítaná konkurence pro e-shopyAč jsem si v Datartu snad nikdy nic nekoupil, ten obchod mi byl vždycky sympatický. Hned po revoluci byly totiž pro mě prodejny Datartu vedle výletů do Norimberku jediným místem, kde se daly okukovat moderní audio a video přístroje. Proto jsem trochu nechápal, že tato progresivní a úspěšná společnost celá léta nechtěla prodávat zboží i přes web.

Dnes se však na internetu konečně objevil elektronický obchod Datart vytvořený společností Et netera. A protože jsem zrovna včera kupoval na webu jeden dárek, hned jsem se podíval, za kolik jsem jej mohl koupit v Datartu. Pokud bych měl soudit na základě tohoto jednoho tovaru, Datart se cenově pohybuje někde na úrovni e-shopu Audio Expert. Na stejné úrovni je obchod naštěstí také co do kvality provedení.

Možná začnu do kamenných prodejen Datartu chodit znovu. Zboží si nechám podrobně ukázat a předvést, abych pak na cestě ven z obchodu řekl: Tak pěkně děkuji, já si to jdu koupit na váš web.

0 thoughts on “Jak blafovat při nakupování elektroniky

  1. to MartinPodle vyjádření zástupce obchodu by na webu některé ceny měly být vyšší a některé zase nižší než v kamenném Datartu. To mi přijde docela zmatečné. Ceny na webu by dle mého rozhodně měly být nižší, jinak budou těžko konkurovat ostatním e-shopům.

  2. listinajeste si myslim, ze za zminku docela stoji dalsi e-vychytavka, svatebni listina…

  3. CenyJa jsem odpoved prodavace pochopil tak, ze cena je vetsinou nizsi na internetu, protoze se drzi na urovni jinych eshopu. Akorat kdyby kamenny obchod mel cenu niz nez internetovy prumer, tak bude levnejsi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *