Co k Vánocům pro manželku

Tipy na dárkyDnes jsme se na obědě v početné pánské společnosti bavili o tom, co koupit partnerkám k Vánocům. Z nikoho nic kloudného nevypadlo, většina z nás sází na náhlou inspiraci při procházení regálů hypermarketu. Pokud máte tipy na dárky pro manželky třicátníků, podělte se o ně prosím v komentářích. Za všechny obdarované předem děkuji.

0 thoughts on “Co k Vánocům pro manželku

  1. Mno….Četla jsem nějakej průzkum v Právu, a že orej manželky nejvíc oceněj kosmetiku a to hlavně parfémy.
    Jen tak malá zajímavost – chlapi prej nesnášej pyžama a oceněj nářadí. Co je na tom pravdy?

  2. Filipe??!je vidět, že jsi chlap, jakýho čtyřicátíka?? Nějakýho pěknýho zajíčka 😀

    Co nějaké stříbro-zlato, náramek, tím nic nezkazíš, nebo nějakou oblíbenou hudbu? Lístky do divadla, kina? Nebo nějakou knihu?…nějakou vázu, župánek… jéje, to je těžký, když ji neznám, ale něco se snad najde

  3. Já rád hrátky …Protože ta moje je veselá a hravá, tak jsem jí koupil Carcassonne včetně několika rozšíření (mall.cz). A k tomu nějaké pěkné prádelko aby si ke hře měla co obléknout … a hlavně bude o co hrát :o)

  4. Rada jen pro LacaJako zdatná třicátnice napíšu, co očekávám já a po čem toužím. Vždy se těším na kvalitní krásnou vůni, miluji vonné svíčky všeho druhu, aromatické lampičky a samozřejmě zajímavý svetřík nebo tričko v módní barvě-letos bych si přála sladce růžovou nebo tyrkysově modrou, tmavě hnědá by mě také neurazila. Jo a dlouho toužím po novém prstýnku (stříbro nebo bílé zlato). Tak si to prober co se hodí pro tvou ženu a dej nám vědět, jak jsi se trefil. Hodně štěstí

  5. Rada nad zlato.Laco,kup co nejmenší voňavku(ty prý jsou hejsilnější),založ tučné konto,bankokartu pořádně navoň a to celé úhledně zabal ale nenápadně.No a potom budeš zírat jak to Markétka rychle najde ale jakou bude mít radost.

  6. Tak to já koupil batoh (značkový městský – nosnost až 15 kg) a chystám se do Glóbusu – dostali tašky na kolečkách – nosnost až 40 kg! Ano, ano pánové – má to na nákupy.

  7. jak ten čas letínápady na dárky jsou skutečně osobité, až bude dárek vybrán a koupen, ještě to nekončí. Je dobře ho také dočasně uschovat. Ovšem to mívá i nečekané vyústění. Loni jsem to připomínal, letos opět.

    http://www.chosse.bloguje.cz/74472_item.php

    Mj. když už kupujete oblečení, tak pozor na velikost. Není trapnější nic, než když to nesedne. Pak si obdarovaná může myslet, že dárek byl pro jinou.

    Pár let už úspěšně praktikji, že dárky nejsou fakt to nejdůležitější, vzájemně se obdarovat sposutou nesmyslů…. je to čas na klid … a letos to tak opět bude.

    Tak štasné a veselé

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *