To nejlepší z diskusních fór

Zná někdo lepšího diskutéra?Snad na každém webzinu či weblogu je občas diskuse lepší samotného článku. Platí to zejména v případě, když se najde diskutující, jehož články mají nejen co říct k tématu, ale navíc je jeho styl velmi čtivý a zábavný. A právě takový se vyskytuje na webu Auto.cz pod přezdívkou GTI. Jen za loňský rok napsal neuvěřitelných 7.203 komentářů (což je průměr 20 příspěvků za den). Redakce magazínu ocenila jeho snahu výběrem 50 nejlepších komentářů. Jako ukázku si zde dovoluji uveřejnit jeho komentář k článku Volkswagen Golf R32: nejrychlejší golf přichází.

Hergot… to je téma. Bejci bejků, přijíždí GURU všech GURU. 250 schodů do nebe. Tohle to chce LED ZEPPELIN, to chce ten Plantův ječák, to chce mít Page zaseklýho v temeni… Protože ten stříbrňáček, pokud s tebou nehne, tak seš buď těžkej válečnej veterán, nebo ti nikdo v mateřský nevysvětlil, že tak, jako je Bůh nad námi, a maminka nad tebou, je tu ještě jedna modla – GOLF na třicetidvou kartách. Podívej se dovnitř a zatají se ti dech. Všechno, jo všechno jen pro bejka. Žádný teplý bundy, shoď to ze sebe, pusť klimačku, nastav tam ostrý brejky od Johna Bonhama (jo, Johne, tvoje kladiva stále buší a buší) a rozpal těch 250 mustangů – sesuň se na sedadlo, seřiď zpětný a zatáhni pupek. Scvakni pas a zasuň jedna. Popusť mu uzdu a stáhne se ti hrdlo, cejtíš to až v kostech jak se dere dopředu, sevři věnec až ti zbělaj kotníky a drž to pevně, jo pevně, Ten riff z Whola Lota Love ti sžírá mozek, motor řve plnejch pět a blíží se ti ostrá pravá, těsně před ní natvrdo podřaď na dvě a dej bacha, at ti nevypadne Wrigleys z dásní, trhni pravačkou a hrábni mu do slabin… proletíš to na čáře, jo, na čáře života, na čáře rozkoše… tam pak na konci cesty prodávaj náhradní slipy. Na to nezapomeň. Tak jo, konečně je tu auto.

0 thoughts on “To nejlepší z diskusních fór

  1. Laco, diky za link – ty komentare od GTI jsou famozni 🙂

    Vsechno nejlepsi do roku 2006 preju Tobe, Laco, at nam dlouho vydrzis psat, a dale samozrejme i vsem ostatnim lidickam co sem chodi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *