Konec televizních hlasatelů v Čechách

Nové generaci rozhodně chybět nebudouČas od času se překvapím, jaký jsem staromilec. Kupříkladu rozhodnutí naší vaší veřejnoprávní televize zrušit živé výstupy televizních hlasatelů mě zaskočilo. Vidět na obrazovce Alexandra Hemalu ve mně vzbuzovalo nostalgické vzpomínky na dětství. Dnes po skončení Večerníčka jsem se Klárky zeptal, zda jí nechybějí hlasatelé oznamující o čem bude Večerníček zítra. „Ne, takhle s ukázkou je to lepší,“ zněla odpověď.

0 thoughts on “Konec televizních hlasatelů v Čechách

  1. Mě jako současné generaci to vadí!!Sice asi nejsem „nová generace“, ale považuji se ještě za dost mladého (19 let) a mě osobně budou hlasatelé chybět velmi!! Dávali přeci České televizi lidskou tvář. A mnohdy je obrazovka jediným místem, kdy se na vás někdo cizí usměje. Takže já to považuji za dost velkou ztrátu hodnou alespoň mediálního oplakání…

  2. FRÝBAMilý LACO, ALEX mi k srdci nepřirostl tolik jako Miloš FRÝBA. Ten však zmitel z TV kdysi v nedohlednu (přesný rok nepamatuji) a od těch časů mi již stihla oschnout očíčka. Chybět mi bude každopádně Maruška Retků, ale pevně doufám, že se objeví v některém z TV aerobiků. Pozdravuj Klárku.

  3. to LangustaMiloš Frýba neustál rozdělení Československa v roce 1993. Bál se, že přijde o svůj tradičně silný prešovský fanklub. Vzal si proto neplacené volno a odcestoval do Jižní Ameriky, kde se záhy stal, již jako Milosh Freeba, prezidentem jisté nejmenovanné země (stačilo se prokázat deskou skupiny Orlík – Miloš Frýba for president). Dodnes jsou jeho největší parketou televizní novoroční projevy.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *