Patrick Zandl má novou hračku

Internetový obchod s hodinkamiPatrick Zandl je vizionář. O tom žádná. V době, kdy se mobilní telefony ještě prodávaly s podvozkem, založil magazín o mobilech. V době, kdy se na filmy ještě chodilo především do kina, založil internetovou půjčovnu filmů na nosičích DVD. V době, kdy slovo bloger působilo jako nadávka, založil blog Marigold. V době, kdy se na českém webu prakticky vůbec nepsalo o hodinkách, založil magazín Chronomag. A odtud už byl jen krůček ke spuštění e-shopu Kronium.

Co na tom, že obchod byl spuštěn až po Vánocích. Co na tom, že zatím v jeho nabídce najdete hodinky jen jedné značky. Co na tom, že i přes úzký sortiment stojí přehlednost e-shopu za starou bačkoru. Vizonáři dobře vědí, co dělají.

0 thoughts on “Patrick Zandl má novou hračku

  1. Bohuzel nam Patrick prave Marigolda zabalil 🙁 byl to dalsi muj oblibeny a pravidelne sledovany blog. Kdo bude dalsi, bojim bojim…

  2. VizeI kdyz urcite nechci upirat Patrikovi povest vizionare, tak tady bych to spise videl na pokracovani konicka, nez na hlubsi vizionarsky zamer (vizionari preci jenom prichazi vetsinou jako prvni, od toho to jsou vizionari:-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *