Jak vysoké je vaše ego?

Zkuste si ho změřitJeden by si skoro chvíli myslel, že je dobrej. Jenže pak stačí vystrčit nos z českého webu a na mezinárodní službě egoSurf zjistit hodnotu svého ega. Hodnota mého ega 5.304 bodů je sotva na čtvrtině hodnoty těch nejlepších. Ale stále je to lepší výsledek než má třeba jeden z mých oblíbenců Filip Rožánek.

0 thoughts on “Jak vysoké je vaše ego?

  1. Mé ego se ozvalo, takže jsem egoSurf proklepnul taky 🙂 Ale výsledek mi vyjel lepší – značné rozdíly totiž vznikají při zadání jména s diakritikou a bez diakritiky.

    Takže „Filip Rozanek“ vrací 7996 egoBodů, a to už spokojeně vrním…. :)))

  2. Personal pagestové soubory pro žadatele o zbrojní průkaz.
    http://www.volny.cz/buchtik/Revo/revo_test.htm
    Testové soubory ministerstva vnitra. Při ověřování vašich znalostí můžete je kontrolovat podle tabulky výsledků.

    Krátké zbraně a sebeobrana.
    http://www.volny.cz/buchtik/Revo/Revo.htm
    V těchto stránkách jsou shromážděny informace, které mohou posloužit při rozhodnutí, zda si pořídit pro sebeobranné účely zbraň a trochu pomoci při výběru. Části: Jak se rozhodnout? – Právní aspekty sebeobrany – Kodex – Druhy, cena a účinek střeliva – Srovnání pistolí a revolverů – Testové soubory pro žadatele o zbrojní průkaz – O údržbě zbraně a výcviku.

    Čínská poezie a Bohumil Mathesius.
    http://www.volny.cz/buchtik/Jarda/Cina/nauv.htm
    Čínskou poezii vystavenou na těchto stránkách převedl formou variací nebo parafrází v období od konce první světové války do roku 1949 Bohumil Mathesius. Najdete zde tři sbírky veršů (Zpěvy staré Číny, Nové zpěvy staré Číny, Třetí zpěvy staré Číny) a části: Z předmluv; O překladech; Z
    encyklopedie.

    Jméno Buchtík – jmenovci.
    http://www.volny.cz/buchtik/Jmenovci/Jmenovci_main.htm
    Jméno Buchtík je poměrně specifické. Zajímám jsem se o jeho původ a vyhledávání jmenovců v České republice a ve světě, vytvářím rodové linie. V ČR je 206 osob s příjmením Buchtík – Buchtíková. Největší koncentrace je okolo Uherského Hradiště. Ve světě jsem zatím jmenovce zaregistroval v Dánsku, Uruguay, Švýcarsku, Bělorusku a na Slovensku.

    Tao te ťing – základní dílo taoismu.
    http://www.volny.cz/buchtik/Tao/tao_predml.htm
    Překlad knihy Tao te ťing či „O Tao a ctnosti“ od filosofa Lao-c´ v překladu Berty Krebsové s předmluvou a úvodními komentáři.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *