Chlapec Milan Baroš

Komunistický slovník předsedy ParoubkaV aktuálním čísle časopisu Týden najdete článek o podivném konci naší fotbalové ligy. Součástí článku je i text popisující kauzu výstavby národního stadionu na Letné. Týden rozebírá zvláštní souhru okolností, kdy fotbalový boss Košťál oznámí plán v době, kdy se liga zmítá v problémech a šéfovi ČSSD se zase hodí možnost reagovat na skutečnost, že se do tábora opoziční ODS těsně před volbami přidávají fotbalové hvězdy Tomáš Ujfaluši a Milan Baroš.

Dalším adeptem na záhlavek (nebo spíše pořádné nakopnutí bodlem) se Paroubek stal následující větou: Ti chlapci typu pana Baroše, kteří se dneska objevují na billboardech ODS, nevědí, co činí, protože když podporují ODS, znamená to, že miliarda, pokud by ODS byla vládní stranou, by prostě na výstavbu stadionu nepřišla.

Takovéhle nesmysly snad v roce 1989 před dělníky v ČKD neplácal ani tehdy vysoce postavený komunista Miroslav Štěpán.

0 thoughts on “Chlapec Milan Baroš

  1. Barošovi je nějaká miliarda na nový stadion Sparty asi ukradená. On je přece kovaný Baníkovec 😉 Možná by mohl Paroubek povolat do svých služeb Řepku. Skvěle by doplnil slovník pánů Ratha nebo Jandáka 🙂

  2. to MilanHele tos řek úplně přesně Milane. A ty to víš mnohem líp než já, jestli mi rozumíš.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *