Záklaďáci sobě

Bude nová internetová služba úspěšná?


V zeleném jsem nikdy nebyl, v chomutovské knihovně jsem si před deseti lety odkroutil nádherných osmnáct měsíců civilní služby. Nepatřím tedy do cílové skupiny uživatelů služby, která by měla být v dohledné době spuštěna na webu o Československé lidové armádě, jenž se před pár týdny objevil na vlastní doméně. Jak mi sdělil Pavel Vladyka, jeden z autorů zmíněných stránek, služba je prozatím pracovně nazvaná Záklaďáci sobě a jejím prostřednictvím se budou moci kontaktovat všichni absolventi základní vojenské služby. Prostě takoví Spolužáci.cz v zeleném.

Dobrý nápad. Je zajímavé, že to dosud nikoho nenapadlo. Který z portálů v budoucnu službu asi odkoupí? Doména Zakladaci.cz je ještě volná.

5 thoughts on “Záklaďáci sobě

  1. Hozená rukavice?To je zajímavý způsob hozené rukavice :). Nemyslím si, že by měla taková služba výrazný úspěch. Chybí tam totiž budoucí uživatelé.

    Pokud jsem to správně pochopil, tak máme profi armádu. Klasičtí záklaďáci tedy zřejmě nebudou – pouze profesionální vojáci.

    Navíc by měl službu typu Zakladaci.cz vytvářet někdo, kdo byl na vojně.

  2. Re: Hozená rukavice?Zdravím vás všechny. Jako spoluautor webu csla.cz si dovolím jen upřesňující informaci. Tento web má především podat pokud možno ucelené informace o Československé lidové armádě z vojenského hlediska, záklaďáci sobě bude pouze „přidaná služba“. Takže souhlasím s tím, že to žádný trhák nebude. I když ve své době byla ČSLA velmi nepopulární, myslíme, že jí své místo na webu patří.
    Pro pana Radima H.-já na vojně byl, na prvních třech fotografiích ve Fotogalerii jsem já 😉

  3. skoda.... ze domena gumy.cz uz je obsazena. zelenemozky.cz jsou nastesti take jeste volne.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *