Digitální náves

Proč Česká televize spouští nefunkční weby?


Ještě včera byly stránky nového projektu České televize Digitální náves přístupné jen na heslo. Před pár dny vydaná tisková zpráva slibovala spuštění projektu diváckého vysílání na 1. ledna. A opravdu. Titulní stránka je přístupná, ale nezkoušejte raději klikat na některý z odkazů. Nefungují.

Nerozumím tomu, proč Česká televize pouští do světa nedodělky. Mnohem sympatičtější je postup Ladislava Torala, který také slíbil spuštění svého nového projektu Bookmarky.cz na první den roku 2007, ale pak raději otevřeně přiznal zpoždění a termín posunul na 15. leden.

Digitální náves

5 thoughts on “Digitální náves

  1. Hlavne, ze si uvodni stranka Bookmarku „honi triko“ nalepkou web 2.0 (of course 🙂 Ale aby se nerozsypala mimo explorer, to uz je autorovi zrejme jedno (centrovani text-alignem).

  2. Zapojení více lidíZajimavejsi by bylo, pokud by CT nabidla tuto moznost sirsimu okruhu uzivatelu a ne jen tem deseti vybranym. Ja zrovna koketuji s myslenkou videi na svem malem regionalnim webu. Mozna by se nasli i dalsi amateri, kteri by byli ochotni nahravat vlastni zpravodajska videa z regionu s motivaci uverejneni na CT24 apod. Oddelit zrna od plev uz by pro tamejsi editory nebyl problem.

    Treba CT neco takoveho v budoucnu planuje, zatim tam je jen jakasi rubrika „ctenarske clanky“.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *