Jak (ne)funguje podpora v e-shopu

Prodavači v obchodě Cybex.cz si dávají načasVybírám si vybavení kanceláře. Váhal jsem mezi HP LaserJet 3030 a Canon PC-D340. Některé věci mi nebyly jasné ani po prostudování několika dalších dostupných informací o jednotlivých produktech. A protože se chystám nakupovat v obchodě Cybex.cz, který nabízí funkci Napište prodavači, dotazy jsem položil elektronickou cestou.

Ani po více než 24 hodinách jsem se však bohužel odpovědi nedočkal. Mé otázky by přitom pro zkušeného odborníka neměly být takovým oříškem. Zmíněný obchod tedy velmi rychle ztrácí moje sympatie. Situace je o to horší, že jsem si zde předevčírem objednal AutoCAD LT 2004 a předem za něj z eBanky zaplatil 39.933 Kč.

5 thoughts on “Jak (ne)funguje podpora v e-shopu

  1. vltavaJak muze nekdo nakupovat na serveru co patri do "rodiny obchodu vltava" ?

    Takova chyba se dela jenom jednou 😉

  2. najdete mi jiný obchod!Tak mi najdete jiny obchod, kde uvedene zbozi prodavaji minimalne za stejne ceny jako Cybex. Moc sanci Vam nedavam.

  3. Laco, povím Vám příhodu o Cybexu. Bratr si tam kupoval DVD Verbatim. A protože bydlím nedaleko, ukecal jsem ho na osobní odběr, že mu to vyzvednu.

    Bohužel, byla tam hodinová fronta, čítající dva tři lidi. Jakýsi pán předemnou se pokoušel reklamovat paměťovou kartu, kterou zakoupil s fotoaparátem. A karta do foťáku nepasovala.

    U přepážky, která řeší vše od tisku faktury, přes výdej zboží, až po reklamaci, je jen jedna paní (slečna), tudíž jsem musel čekat.

    Ty hysterické posměšky, urážky, a pohrdání, které musel chudák reklamující zákazník od slečny strpět, to jste nikdy neslyšel. Ani na úřadě. V životě jsem na ženu nevztáhl ruku, ale tam jsem poprvé zažil silné nutkání frontu předběhnout a slečnu zmasakrovat. Ovládl jsem se, a kvůli bratrovi vyčkal dokonce na ty DVD.

    Pokud jméno uvedené na faktuře v kolonce "vytvořil" je její, tak se jedná o LUCII RESSOVOU.

    P.S. zkuste http://www.levi.cz (je třeba si nechat ‚udělat cenu‘) nebo http://www.tsbohemia.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *