Koncert Hany Hegerové

Tvým čelem táhnou vrásky jak vědmy povětřím


Víš, kámo, máš-li nad postelí plakát Lucky Vondráčkový, dál to nečti. Na špatný adrese tu seš i v případě, pokud tě k extázi dohnalo sedmý místo Moniky Absolonový v anketě, kvůli který musel Karel Gott vyhnat svojí vilu v Jevanech o štok vejš. Odejdi prosím i v případě, jseš-li nervózní z toho, že Aneta Langerová již skoro tři roky nevydala novou desku. Tak co, seš tu ještě? Pak věz, že existuje umělkyně, která již dvacet let nevydala novou desku a přesto plní sály.

Hele, brácho, před rokem a půl jsem měl to štěstí bejt na koncertě Hany Hegerové. V žádným jazyce na světě neexistují věty, který by ten zážitek dokázaly popsat. To se prostě musí prožít, věř mi. Třetí pondělí v měsíci březnu se městem Most rozline omamná levandulová vůně. Bude to jeden z největších večerů ve tvým životě. Jestli se však nechceš cejtit jak mince co stáhli z oběhu, vykoupej se ve vaně plný fialek, stříkni na sebe Denim Blue, a když okna první elektriky pošlou známý cukrbliky k záclonám tvýho pokoje, utíkej se postavit do fronty na lístky.

Předprodej začíná už příští pátek.

32 thoughts on “Koncert Hany Hegerové

  1. mám lepší…. první noc v novém bytě, co se ti asi zdálo … no hoxxo !!! (toto není psáno pod vlivem); někde v půlce může přijít dalmatin a finálně vše voní levandulí … opravdu zážitek

  2. to langustaTebe muselo hodně mrzet, že Helena Zeťová se umístila o dvě místa před Monikou Absolonovou, viď?

  3. to langustaSoud soudí zločiny.
    Proč máme k němu jít?
    Tam vzdát se rodiny a zachovat klid?
    Kdo zná nás víc než já a ty,
    tvůj rub i líc, mé trampoty?
    Čí bude stůl, čí bude skříň?
    Chtěl jsi vždy půl, já, já jsem chtěla míň.
    A teď nechci nic.
    Chci vědět jen, jak dětem říct ten divný sen.
    Co bude dál, co bude dál, co bude dál?

  4. 3. pondělíDobrej nápad, zhulíme se jak levandule a půjdem na koncert dělat cukrbliky.

  5. vrásky jako větryLaco ty bejku, nepřestáváš mě udivovat.Hegerovou beru. Jenom k tobě mi to nesedí.Přijde mi to,jako kdyby si můj fotr dal k pivu čokoládu 🙂 Jinak souhlasím se ZZ. Moóóóóc dobrej nápad…akorád škoda že nehulim 🙂

  6. Víš, kámo …Laco, ta tvá zřejmě oblíbená stylizace příspěvků je pro mne zajímavá tak jednou za půl roku, ale ne u každého patého příspěvku.

    Respektuji, že jde o tvůj blog a obsah, takže ti nechci vnucovat svůj vkus, jen ti poskytuji zpětnou vazbu člověka, kterého netěší nenápaditost opakujícího se vtipu.

  7. to LacoLaco přijdeš mi nějakej rozněžněnej 🙂 Jak říkám…vážím si jí a beru jí. Když to teda srovnám z Kabátama….Kabátů si nijak extra nevážím a nijak extra je neberu. Doufám, že to vylepšilo tvůj pohled na moji kulturní profilaci 😀

  8. to AdamZpětná vazba mě samozřejmě zajímá a děkuji Ti za ní. Musím říct, že mě překvapilo několik negativních ohlasů na „Víš, kámo“. A přitom mě to tak baví…

    Ještě je tu někdo komu se to NELÍBÍ?

  9. to TomikRozněžněnej? To asi dělá to blížící se jaro. A ty Kabáty jsem zmínil proto, že je považuji za protipól Hany Hegerové. Kabáti pobaví, HH dojme.

  10. víš kámo…Laco, když po mě nebudeš chtít, abych Ti přestal říkal vole, bejku apod….tak říkej klidně kámo 🙂 v každý větě

  11. S tímhle příspěvkem jsi se mi Laco ale veeeeelice trefil do vkusu. Tuhle hudbu neposlouchám sice dlouho, ale momentálně je na mém playlistu lídrem a to o několik koňských délek. A lístky na HH už mám, shodou okolností taky na březen, ale je to na pražský koncert, obdaroval jsem s nimi oboje rodiče a byl to můj nejlepší vánoční dárek. Jenom se obávám, jak mi říká zkušenost, že nejlepší zážitky jsou ty, kde to člověk nečeká a v tomto případě to čekám a přesně jak jsi řekl se těším na jeden z nejlepších večerů v mém životě, takže paní Hegerová nemá lehkou úlohu:-).

  12. to LacoA „Má ji motorovou“? Ne, vážně, ty „Čerešně“ od ní jsou fakt super.

  13. to CikoAspoň to není trestný, narozdíl od jinejch věcí. No jen si vzpomeň, kdo Tě v páťáku vysekal z toho průšvihu s tou holkou, co Ti namluvila, že už jí patnáct bylo?

  14. to Milan a ČikoNo teď už to můžeš říct Milane, že ta ofocená občanka byla její o dva roky starší sestry. Ale hele Čiko, stejně, ta holka měla na svůj věk moc pěkný prsa. Škoda, že si se pak začal více scházet s jejím bráchou…

  15. Mně se to líbí a už to od Tebe dokonce převzal do jedné písničky i Tvůj oblíbenec Landa ( Touha):-))

  16. to Mod.Děkuji za podporu „Víš, kámo“. Ale to srovnání s DL, to mi prosím příště nedělej…

  17. Pravý ČIKOKlid hoši! Někdo se za mně vydává.
    pravý ČIKO
    P.S. Stará podlá metoda … rozděl a panuj.
    P.S. II. to Laco …Laco, co to je za povedený historky z VŠ … o tom se ti zdálo a kdy?

  18. to ČIKOJe to jen Tvůj problém, že si to nepamatuješ. Já jsem Ti ten večer ty rumy na Sokolce neobjednával…

  19. to LacoHele kámo, já si pamatuju úplně všechno … mohl bych ti vyprávět slovo od slovo co jsi vyprávěl 19.12.1991 v Sokolce a to jsem měl v sobě nejmíň 8 piv a 5 panáků. A že to si mlel pěkný pí.oviny.
    Čiko

  20. Ktosi chcel kúpiť lístok v piatok mal smolu. Predaj totiž začal 15.2. a to bol štvrtok. Trošku mylná informácia od tak sebavedomého blogera.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *