Radary v Praze

Užitečná stránka webu pražského magistrátu


Včera se na Informačním serveru Hlavního města Prahy objevila velmi důležitá mapka, kterou ocení nejen Pražáci, ale především přespolní motoristé. Na zmíněné mapě jsou přehledně zobrazena stanoviště pro stálé úsekové měření rychlosti jízdy a také stanoviště pro stálé sledování jízd na červenou. Velmi oceňuji přístup pražské radnice. Kdyby však ke zveřejnění této mapky došlo alespoň o pár týdnů dříve, mohl jsem ušetřit práci policistům číhajícím u posledního semaforu na sjezdu k Barrandovskému mostu.

Ale na podrobnosti se mě raději neptejte…

7 thoughts on “Radary v Praze

  1. to Jan TinkaAni se neptej. Vtipná historka to rozhodně je, ale v této chvíli nepublikovatelná. Možná později, až přestupek dořeší místní dopravní inspektorát.

  2. co takhle metro???Vole Laco,když čtu ty tvoje vtipný příběhy z Prahy,doporučil bych Ti odstavit toho tvýho krasavce raději na Zličíně….Ikdyž…možná by to přeci jen byla tvé škody škoda.Tvoje historka z Václavskýho Václávku už pobavila tolik lidí. Vždyť ty to vlastně nedělá š kvůli sobě :-)))

  3. a nebo???a nebo to snad děláš proto, aby policajti nemuseli stávkovat?…a nebo jim prostě jenom chceš zvýšit životní úroveň????

  4. upgrade… rozšířil bych si Laco software u navigace o upozornění: svítí červená – STůJ, je zelená JEĎ, pozor Zákaz vjezdu – nejezdi, apod. Jinak se z toho nevyhrabeš.

  5. to TomikTos řek přesně hele. Vždyť já ten blog nedělám pro sebe ne? Já tomu policajtovi zkrátka vysvětlil, že pokuta mi nevadí, protože mám alespoň o čem psát. Je potřeba jít tomu štěstíčku trochu naproti.

  6. to ZZTo všechno už mám (dokonce jsem na navigaci dostal od Besipu slevu). Jenže sám víš, jak nerad poslouchám příkazy. A proto neustále bloudím, jezdím do zákazů vjezdu a na červenou zbaběle nezastavuji.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *