První gymnastické závody

Akrobacie, kladina, hrazda


Když se v hodinách tělesné výchovy ze stropu tělocvičny základní školy spustily kruhy, byl jsem první, kdo hlasoval pro fotbal. Podobně jsem reagoval i v případech, kdy se mělo skákat přes koně, kozu nebo švédskou bednu. Teprve mnohem později, až v čase univerzitního studia, pro mě nebyl problém udělal několik sérií shybů na hrazdě. Kruh se však začíná uzavírat a dnes bych opět hlasoval pro fotbal.

Úplně jinak je na tom Klárka, kterou gymnastika naprosto nadchla a já se dnes při oblastních závodech v Klášterci nad Ohří nestačil divit, jak daleko od stromu se může jablko dokoulet.

12 thoughts on “První gymnastické závody

  1. Třeba to má po mamince ( má přece i maminku, že?:-)),takže se možná nikam od stromu nedokoulela (nakonec po tom kotoulu nejprve koukala na maminku ne?)
    Můj Adam sjížděl už v 5ti letech černé sjezdovky v Alpách, taky to nemá po mně, ovšem má i tatínka a někdy se prostě stane, že si děti „vemou věci“ od toho šikovnějšího rodiče:-), málokdy, ale někdy jo.

  2. to Mod.Maminka tam s námi nebyla, takže se Klárka asi dívala po nějaké své kolegyni (nebo kolegovi gymnastovi). Ale připouštím, že co se týče pohybového nadání, má Klárka po mamince jisté geny.

  3. ty krávoa je vůbec Tvoje? Ty fotbalista a ještě k tomu Debaklu, nemůžeš mít tak šikovný dítě 😀

  4. šikovnáLaco, ještě počkám pár let a pak k Vám bude jezdit tenm oóóc hodnej strejda z Prahy 😀

  5. A JEŠTĚ….Laco, při tvé vrozené skromnosti si nenapsal, že byla jistě v závodění nejlepčí…a to má zase jednoznačně z tvých genů :-)…nebo jak to je v tomto případě???….ale ať to dopadlo jak chtělo, moc jí gratuluju. Fakt šikulka 🙂

  6. to TomikGymnastiku systematicky sleduji asi dvacet let, a tak pro mě již během skvěle obsazeného závodu nebylo problémem rozeznat lehká zaváhání, kvůli kterým se Klárka na bednu nedostala. I tak by sice čtvrté místo v nabité mezinárodní konkurenci mohlo být považováno za úspěch, ale osobně jsem čekal, že za svých dvěstě jablek dostanu víc.

  7. gymnastika dívkyDobrý den , chtěl bych poslat tyto všechny videa gymnastek do souboru obrázky jako video , nebo poslat na můj e-mail . Předem moc děkuji .

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *