Spuštěna služba Bookmarky.cz

Původní zpracování nepůvodního nápadu


Po několika dnech neveřejného testování byla včera spuštěna betaverze služby Bookmarky.cz. Nenechte se zmást úvodní stránkou webu, nejde o žádné nové Linkuj.cz nebo Jagg.cz. Nová služba je totiž zamýšlena spíše jako komfortnější náhrada „Oblíbených položek“ v prohlížeči. Jde tedy o jakýsi soukromý rozcestník, k nemuž máte přístup z počítače třeba doma nebo v práci. S Bookmarky.cz se dobře pracuje, oblíbené stránky si do své databáze přidáte velmi jednoduše a snadné je i jejich následné třídění. Princip fungování nového webu je blíže popsán v nápovědě.

„Předpokládám, že si uživatelé budou do svých záložek vkládat odkazy trvalejšího a kvalitnějšího charakteru než třeba na Linkuj.cz,“ sdělil mi autor služby Bookmarky.cz Ladislav Toral.

12 thoughts on “Spuštěna služba Bookmarky.cz

  1. Taky FoxmarksPridavam se ke spyrosovi, Foxmarks jiz pouzivam cca pul roku a nemuzu si ho vynachvalit. Pokud mate stejne jako ja jeden NB (nebo PC) na doma a jeden NB do školy (nebo na cesty, do prace, atd.), tak to je ideální volba, vše je naprosto automatické a zatím jsem se nesetkal s tím, že by se mi nějaké záložky ztratily či neaktualizovaly.

  2. oblubeneNa serveru si ze vraj mozem usporiadat vsetky svoje oblubene odkazy, lenze ja mam oblubene aj porno a warez.. to mam potom smolu. Dalej mi vadi, ze linky alebo skupiny nie je mozne oznacit ako privatne a vo formularovych poliach nie je mozne oznacovat text.

  3. PrivatniSamozřejmě že můžete mít privátní skupinu, na Živě.sk trochu mlží. A co máte v privátních odkazech nás moc nezajímá.

  4. privatne..no idealne by bolo, keby Vas privatne veci nezaujimali vobec 🙂 Dedukujem teda, ze privatnu skupinu aktivujem ‚okom‘ v zahlavi – chcelo by to ale popisat aspon v napovede..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *