Škoda Fabia: Konec legendy

Děkuji za všechno


Víš, kámo, život je jeden velkej závod. A jede se na etapy. Ale zapomeň na to, že mezi ty hlavní životní mezníky patří první školní den, první láska nebo první dítě. Ne, je to jinak. Když se mě zeptáš, kdy jsem se oženil, budu se muset podívat na rub snubního prstýnku. I po sedmým pivu a jedný zelený ti ale řeknu naprosto přesně, jakej datum byl v kalendáři na stole prodejce, když jsem z jeho autosalonu odjížděl ve svým prvním autě.

Hele, brácho, vděčím JÍ za hodně. A nejen já. Markéta má díky NÍ řidičák, Klárce otevřela svět daleko za hranicemi republiky a pro Adama to byl první kočár, ve kterým se svezl hned první den co opustil rodnou porodnici. ONA byla láska na celej život, a i když jsme spolu byli jen čtyři roky, nikdy na NÍ nezapomenu. Zůstane navždy v mém srdci.

Byla přeci tou PRVNÍ.

PS: V těchto dnech prodejci přestávají brát objednávky na první generaci krátké Škody Fabia

16 thoughts on “Škoda Fabia: Konec legendy

  1. v letošních výsledcích spolehlivosti německých opraven tüv vyšla jako jedno z nejhorších aut.

  2. UHERÁKNo, vidím, že to umíš… velká láska, velkej rozchod… nakonec, ty čtyři roky… to je tak akorát… tedy, nejen u aut 😉

  3. to LACOJo… v těchto souvislostech bych jako optimální viděl, vyměnit manželku za auto… 😉

  4. AUTO? Embéčko, škodovka, mercedes? Jen hromada plechu, která sice změnila můj život, ale nejsem si jist zda k lepšímu. Popravdě na datum kdy jsem získal či rozbil jakékoliv auto si nevzpomínám, oproti tomu na datum svojí svatby si pamatuju zcela jasně i po sedmém pivu (se zelenou bych to ale radši už nekombinoval). Jenom jeden háček to má – to že datum znám neznamená, že si na něj sám o sobě vzpomenu v ten jediný den v roce, kdy se to ode mě očekává:-).

  5. DATUMJasně, žertujem… to datum… pokud je jenom jedno, je to fajn, tak to má být, člověk má střídat auta, milenky, hodinky, ale manželku… tu nechť vybere a… vydrží… Manželka totiž… je převším matkou našich dětí, a tedy je naší povinností dokázat zvládnout své dravčí touhy, své nedokonalosti, své běsy… jen tak má život cenu. Vždyť, prohrát oči svejch dětí v ruletě touhy po vlastním štěstí, je nezáviděníhodný konec. Neboť, o vše přijdeš, všechno opustíš, a jen tvé děti ti mohou dávat naději a… rozhřešení. Žij tak, jak touží, abys žil, tvé děti. Tak je to správné.

  6. to GTIZlatá slova, GTI. Kdybych se někdy, nedej bůh, podruhé v životě ženil, vyberu si Tě jako oddávajícího. Ale naštěstí v mém případě platí, že když si dobře vybereš, stačí JEDNA na celej život.

  7. to GTI & Laco & MarkétaJejda, chybička se vloudila, podepsal jsem se ve svém příspěvku jako Laco, takže teď si díky mě GTI myslí, že Laco je ten charakterní manžel, co si pamatuje datum svojí svatby:-). Omlouvám se tedy tímto všem za toto politováníhodné nedopatření, k němuž dochází maximálně jednou za deset let:-). Omlouvám se zejména Lacovi, že jsem pokazil jeho drsňácký image:-), omlouvám se GTI, že jsem v něm vzbudil plané naděje na Lacovu „obrodu“ a v neposlední řadě se omlouvám automobilce Škoda, že jsem snad jen na chvíli připustil, že by jejich výrobek mohl mít nižší kvality než Markéta:-), stejně tak se ale omlouvám i Markétě, že vůbec připouštím možnost takového srovnávání nesrovnatelného. A nakonec vážně, jako obvykle souhlasím s GTI a ani nemám tentokrát potřebu k jeho slovům cokoliv dodávat. Howg

  8. FABIOSNÍ MANŽELKADobrá diskuze, pánové. P.S. Lubo, dobře jsi to vybalancoval 😉 Jestli to tu ovšem čte Markéta, budeš jí muset koupit novou Fabii :-)))

  9. to GTI a LuboMarkéta to tu čas od času čte, ale vzhledem k jejímu současnému vytížení si za ní dovolím napsat, že nová Fabia je akceptovatelná forma omluvy. Ale auto musí být vyvedeno v barvě Oranžová Tangerine metalíza.

  10. lol(ec)nejdřív jsme myslel že v tom druhém odstavci mluvíš o nějaké své holce a pak mi to došlo dole v PS: =))
    Že de o fabii 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *